Krajem prošlog tjedna, ekskluzivno je po prvi put hrvatskoj publici predstavljen prvi video sa snimanja filma Dječaci iz Ulice Marxa i Engelsa. Pogledajte kako su se snašli Goran Bogdan i Petar Božovid u scenama u kafidu i taxiju, uz alkohol, psovke i pjevanje:

https://www.youtube.com/watch?v=-6jpvBSDSAs&feature=youtu.be

je film crnogorsko-hrvatsko-srpske koprodukcije u kojem je redatelj Nikola Vukčevid okupio sjajna glumačka imena iz regije poput Gorana Bogdana, Emira Hadžihafisbegovida, Momčila Otaševida, Nebojše Glogovca pa čak i Damira Urbana. Radnja filma prati priču o obitelji, odrastanju i sudbini dvojice brade, Stanka i Voje (Gorana Bogdana i Momčila Otaševida), koji se u istom trenutku suočavaju s velikim izazovima. Jedan od njih de po prvi put morati ubiti, a drugi po prvi put u životu – ljubiti.

Kako izgleda kada zajedno po prvi put snimaju film legendarni glumac Petar Božovid kojeg se sjedamo iz filmova Lepa sela, lepo gore, Pogled s Ajfelovog tornja, Optimisti, i mnogih drugih i naša velika glumačka zvijezda Goran Bogdan, zvijezda filmova Sonja i bik, Broj 55, Svedenikova djeca, pogledajte u hrvatskim kinima od 4. prosinca 2014.

AUTOR: Press