Ove jeseni Kulturni centar Peščenica bogat je događanjima i programima. Za kreativno provođenje slobodnog vremena i uživanje u kulturi pripremljeno je više programa koji će obogatiti sve kraće i hladnije dane.

U kazalištu KNAP na repertoaru su dvije izuzetne komedije “Smisao života gospodina Lojtrice” i “Amateri”, predstave koje su oduševile i publiku i kritiku.

izložba (Foto: Kulturni centar Peščenica)

U Galeriji Događanja do 15. listopada može se pogledati izložba originalnih strip tabli “Martine Mjesec” svjetski poznatog autora Gorana Sudžuke, a već 21. listopada otvara se izložba, akademske slikarice Roberte Vilić koja će se predstaviti slikama velikih formata u tehnici enkaustike na platnu.

Ako ste među onima koji se i sami želite aktivno uključiti i izraziti svoju kreativnost možete to u radionicama za sve uzraste i dobi, od djece do studenata do roditelja i treće životne dobi. Djeci su namijenjene također dramske i plesne radionice te tečajeve gitare dok se odrasli mogu uključiti u neku od likovnih radionica: Slikanje, Keramika, Digitalna fotografija, Kiparstvo ili Etno radionica tradicijskog veza neke su iz bogatog jesenskog sadržaja Kulturnog centra Peščenica.

keramika (Foto: Kulturni centar Peščenica)

S Pešče podsjećaju i na besplatnu Wi-Fi zonu KCP-a. Sve ostale informacije o programima mogu se saznati na www.kcp.hr ili pozivom na broj 2303-122.

izložba (Foto: Kulturni centar Peščenica)