Centar za kulturu Novi Zagreb donosi bogati program „Dana Remetinca“ u sklopu kojih se održava jazz koncert Igora Geržine ft. Leikauff 16. rujna u 20:00 sati na terasi Centra za kulturu Novi Zagreb.

IGOR GERŽINA ft. LEIKAUFF

Saksofonist i skladatelj Igor Geržina, poznat  po suradnjama s Dinom Dvornikom, Parnim Valjkom, Massimom i drugima, sudjelovao je na više od 130 diskografskih izdanja, osvojio 14 Porina i 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine. Glazbeni je producent Jazz orkestra i Tamburaškog orkestra HRT te je izdao šest samostalnih albuma od kojih se neki emitiraju na smooth jazz radio postajama u 15-tak zemalja u Americi, Europi i Australiji.

Na repertoaru se nalaze autorske skladbe Igora Geržine za inozemnih play lista te obrade poznatih smooth jazz i soul skladbi. Na oncertu će se izvoditi i skladbe s najnovijeg instrumentalnog albuma Igorovog dugogodišnjeg suradnika Porinom nominiranog Jurice Leikaufa.

Ansambl je sastavljen od školovanih glazbenika, sudionika raznih TV emisija, članova Jazz orkestra HRT te pratećih glazbenika poznatih hrvatskih izvođča kao što su Josipa Lisac, TBF, Prljavo kazalište i dr.

  • Igor Geržina – saksofon
  • Jurica Leikauff – klavijature
  • Elvis Penava – gitara
  • Zvonimir Šestak – bas
  • Marko Lazarić – bubnjevi

Web: www.igorgerzina.com

FB page: https://www.facebook.com/igorgerzinasax

INSTA: https://www.instagram.com/igorgerzinamusic/

Ulaz je SLOBODAN, a u slučaju kiše koncert će se održati u velikoj dvorani Centra.