Jacques Houdek, mentor HRT-ove emisije “The Voice” i jedan od najpopularnijih domaćih vokala današnjice održat će u petak, 13. veljače ekskluzivni koncert u klubu Sax! u kojem je i započeo svoju bogatu glazbenu karijeru.

Čak osam sezona legendarnih koncerata četvrtkom svojevrstan su rekord klupske scene na ovim prostorima pa ne čudi golem interes za koncertom kojim će Jacques počastiti svoju vjernu publiku koja glazbeni susret u Saxu priželjkuje već punih pet godina.

Jacques u Sax-u za Valentinovo

Ovog puta, Jacques je za sve zaljubljene pripremio pravi praznik glazbe i ljubavi u želji da ovogodišnje Valentinovo bude zapamćeno po sjajnim izvedbama njegovih najljepših i najpoznatijih ljubavnih pjesama kao što su “Živim za to”, “Stotinama godina”, “Srećom imam tebe”, “Dužna si”, “Princeza”, “Zauvijek tvoj” i “Nepobjediva”, a neće izostati ni najveće svjetske i domaće balade poput “Always on my mind”, “Fly me to the moon”, “Everything I do” i “Ti si mi u krvi”, “Dvije duše”, “Da li znaš da te volim” te mnoge druge.

Početak koncerta najavljen je za 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na blagajni kluba po cijeni od 80 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 100 kn.

U ponudi je i prigodan “Love package” za dva para po cijeni od 400 kn koji uključuje rezerviran stol za četvero i piće dobrodošlice te dva Jacquesova albuma “Najljepše ljubavne pjesme”. Broj ulaznica za koncert je ograničen.