U subotu, 3. siječnja, od 18 sati na Trgu bana Jelačića započet će druženje s najboljim svjetskim slalomašicama koje će se dan poslije na Sljemenu boriti za titulu “snježne kraljice”. 

vip

Javno izvlačenje startnih brojeva na rasporedu je oko 18.45, a skijašicama će se na pozornici pridružiti i skijaške legende – sudionici utrke “dm Zagreb Ski Legends”. Uz glazbenu pozadinu glumačkog benda “Čišće lišće”, Zagrepčani će imati priliku i službeno pozdraviti ovogodišnje natjecateljice i pripremiti se za nova uzbuđenja na Crvenom spustu na zagrebačkom Sljemenu.

S obzirom da je prošle godine utrka zbog preniskih temperatura odgođena, organizatori očekuju snježni spektakl i Sljeme puno navijača iz svih dijelova Hrvatske.

Dan nakon utrke slalomašica, u ponedjeljak 5. siječnja, Trg bana Jelačića pozdravit će i najbolje slalomaše svijeta. Program također počinje u 18 sati, a izvlačenje startnih brojeva oko 19 sati.

Hrvatsku ove godine na Sljemenu predstavlja čak šest skijaša (ukupno 9 predstavnika u obje utrke) predvođenih Ivicom, Filipom i Natkom koji će se pridružiti okupljenom mnoštvu na glavnom zagrebačkom trgu.

Podsjetimo, utrka slalomaša je na blagdan Sveta tri kralja, u utorak 6. siječnja.

Autor: Marko Hodalj

 

 

 

 

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here