Početna ZG vodič Trgovine, usluge Iva Butorac – prva Hrvatica koja putuje u svemir

Iva Butorac – prva Hrvatica koja putuje u svemir

Iva ButoracGenerali osiguranje, upravo gentlemanski, na put do svemira povest će jednu damu –  Ivu Butorac iz Rijeke. U nagradnoj igri „Put do svemira“ Generali osiguranja i American Expressa ime dobitnice izvučeno je uoči jučerašnje utakmice Medveščaka i Olimpije u zagrebačkoj Areni.

Još uvijek pod dojmom osvajanja nesvakidašnje nagrade, Iva je vidno uzbuđena izjavila: “Kad sam čula svoje ime na razglasu u dvorani, mislila sam da sanjam. Nadala sam se osvajanju nagrade, ali još uvijek mi se sve čini nestvarno i ne mogu vjerovati da ću zaista krenuti na put do svemira!”

Vođeni sloganom „Nevjerojatno! Čuda se događaju!“ u Generali osiguranju ništa manje nisu mogli ponuditi svojim autokasko osiguranicima osim do sada nedoživljene avanture putovanja do svemira.

Iva Butorac

O nesvakidašnjoj pustolovini na koju će se uputiti, a koja se događa jednom u životu, Iva će sigurno prepričavati svojim prijateljima. Imat će im i što pokazati – cijeli događaj bit će snimljen s kamerom.

Za sada nije poznato kada će presretna dobitnica obući odijelo astonauta i sjesti u revolucionarnu sub-orbitalnu letjelicu Lynx Marc 1 te poput likova iz SF filmova, uz iskusnog, profesionalnog pilota vrhunske američke agencije Rocketship Tours poletjeti do svemira. Međutim, kako je Iva prva Hrvatica koja će se upustiti u svemirsku avanturu, nijedna pojedinost zasigurno više neće ostati neotkrivena.

Generali osiguranje: Želimo odvesti prvog Hrvata na put u svemir!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here