Početna Fotogalerija FOTO: Poznati u najljepšim vjenčanicama

FOTO: Poznati u najljepšim vjenčanicama

Autor:
Jasminka Kovačević /Saša Zinaja
[email protected]

Vlatka Pokos (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)Posjetitelji Gala modne revije na Danima vjenčanja sinoć su na sat i pol zaboravili recesiju, brige, neplaćene račune i sve ostalo što ih mori posljednjih dana. Uz raskošne vjenčanice iz osam salona nije se niti moglo misliti na išta drugo, osim na modnu pistu po kojoj su se šetale manekenke uz potporu poznatih i poslovnih žena Zagreba i Hrvatske.

Kao i šest prethodnih godina i ove je revija održana za pomoć bolnici u Klaićevoj. Humanitarni cilj koji je postavila Dijana Pavković, organizatorica Dana vjenčanja podržali su tako Tamara Roglić, organizatorica revije i vlasnica modne agencije Tarol, Vlatka Pokos i Dalibor Petko kao voditelji, pjevačica Marija Husar, a na pisti rezerviranoj za manekene Antonija Šola, Ana Tenžera, Robert Valdec, Tina Katanić, Ida Prester, Iva Šulentić, Žana Štrbac, Ivana Paris… Vjenčanicu je za ovu priliku odjenula i predsjednica Uprave Medijske mreže Branka Panić, puno iskusnija u businessu, nego u ovakvim situacijama.

Kakvo je raspoloženje vladalo na Gala modnoj reviji Dana vjenčanja suvišno je opisivati pored fotografija od kojih, kako se to obično kaže, svaka govori tisuću riječi. Snimio ih je naš fotoreporter Saša Zinaja.

Gala modna revija Dana vjenčanja (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)

FOTOGALERIJA: Gala humanitarna modna revija

[nggallery id=205]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here