Natali Dizdar (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)U Muzeju suvremene umjetnosti sinoć su predstavljene Pumine tenisice koje su dizajnirali pjevačica Natali Dizdar i fotograf Damir Hoyka. Ipak, usprkos nagradi koju su osvojili za najmaštovitiju tenisicu ne moramo strahovati da će promijeniti profesiju.

O novom iskustvu Natali Dizdar rekla je kako joj je za oslikavanje prvog para tenisica trebalo više sati, kasnije je išlo puno brže. Na kraju je napravila čak sedam modela. Damiru Hoyki pomagala je kćer. Bilo je zabavno i zanimljivo, ali će se ipak će se radije držati fotoaparata.

U svijetu show businessa uobičajena su ovakva isprobavanja talenata popularnih osoba. Prisjetimo se samo Madonne i njenog angažmana za H&M. Sličnih primjera ima podosta i potrajalo bi da ih sve nabrojimo. Kod nas, osobito kada je riječ o svjetskim brandovima još uvijek je izuzetak angažiranje poznatih lica. Zato je večer s Pumom, Natali Dizdar i Damirom Hoykom privukla i medije i publiku.

Posjetitelji Muzeja suvremene umjetnosti sinoć su se također mogli iskazati u Puminoj kreativnoj tvornici, oslikati i osvojiti unikatni model tenisica. Naravno, mnogi su se rado bacili bacili na posao jer osim nagrade bilo je to zabavno i korisno iskustvo. Dio atmosfere uhvatio je svojim fotoobjektivom naš Saša Zinaja.

Damir Hoyka i Natali Dizdar (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)

[nggallery id=259]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here