Medveščak - Olimpija (Foto: Damir Krajac /CROPIX)Medvjedi su nepobjedivi na domaćem terenu, potvrdili su i sinoć porazivši ljubljansku Olimpiju čak sa 7:1 kao da je riječ o totalnim početnicima, s ne o vrsnoj hokejaškoj momčadi.

Pobjeda je još značajnija jer su zaigrali bez napadača Jonathana Filewicha, koji ima lakši potres mozga zbog kojeg će pauzirati osam do deset dana te bez braniča Jamieja Riversa kojemu je ujutro operirana slezena i bit će izvan terena najmanje dva mjeseca. Ni svi koji su igrali nisu bili u punoj formi, za napadača John Hećimović čak se pretpostavljalo da će zbog bolova u koljenu propustiti susret.

Visoku pobjedu Kluba hokeja na ledu Medveščak obilježio je i mladi napadač Mario Čunko koji je odigrao prve minute u EBEL-u. Do sada nije igrao iako je u momčadi već neko vrijeme.

Ako ste propustili sinoćnju utakmicu u Ledenoj dvorani Doma sportova kako je bilo možete vidjeti u fotogaleriji. I podsjetnik – idući susret Medvjeda na rasporedu je u petak, 7. siječnja kada nam u goste dolazi prvoplasirani Klagenfurt.

KHL MEDVEŠČAK – HDD TILIA OLIMPIJA 7:1 (2:0, 1:1, 4:0)

STRIJELCI:
1:0 MED Rabbit (Sandrock, MacAulay, 1)
2:0 MED Hećimović (Prpic, Sertich, 15) PP1
2:1 OLI Hočevar (Sachl, Berlisk, 30)
3:1 MED Kinasewich (Hećimović, Prpic, 31)
4:1 MED Kinasewich (Prpic, Sertich, 42)
5:1 MED Sertich (Hećimović, Kinasewich, 44) PP1
6:1 MED Sandrock (Powers, MacAulay, 49) PP1
7:1 MED Kinasewich (Prpic, Sertich, 50)

[nggallery id=306]