U zagrebačkom noćnom klubu Shamballa održan je Fashion TV Party. Takav događaj, naravno, nije mogao proći bez brojnih lica mode i “clubbinga” iz čitave regije. Tina Katanić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, vlasnica “skandalozne” guze, missica Jelena Glišić, samo su neke od poznatijih osoba koje su se viđene u klubu.

Zabavljali su se u Shamballi i nogometaši, a poseban gost večeri bio je poznati DJ i producent Jerry Ropero, autor hitova kao što su Coracao, Touch Me, Dance With You, Fuck U i drugih glazbenih uradaka.  Najvažnije je da je Jerry Ropero osigurao vrhunsku zabavu na podiju do ranih jutarnjih sati.

Pogledajte kako je bilo.

Fashion TV Party u Shamballi (Foto: Shamballa)

[nggallery id=455]

Sinoć se u zagrebačkom noćnom klubu Shamballa održao prestižan Fashion TV Party. Takav događaj, naravno, nije mogao proći bez brojnih lica mode i “cSinoć se u zagrebačkom noćnom klubu Shamballa održao prestižan Fashion TV Party. Takav događaj, naravno, nije mogao proći bez brojnih lica mode i “clubbinga” iz čitave regije. Tina Katanić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, vlasnica “skandalozne” guze, missica Jelena Glišić, samo su neki od javnih osoba koje su se mogle uočiti u prostorijama kluba, a priča se da su se u istim zabavljali i neki nogometaši najpopularnijeg zagrebačkog nogometnog kluba. Poseban gost večeri bio je poznati DJ i producent Jerry Ropero, autor hitova kao što su Coracao, Touch Me, Dance With You, Fuck U i drugih zavidnih glazbenih djela, koji je osigurao vrhunsku zabavu na podiju do ranih jutarnjih sati. Sve pod licencom popularnog modnog i televizijskog branda, gosti su dobili priliku zabaviti se i svjedočiti događaju o kojem će se još neko vrijeme pričati…lubbinga” iz čitave regije. Tina Katanić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, vlasnica “skandalozne” guze, missica Jelena Glišić, samo su neki od javnih osoba koje su se mogle uočiti u prostorijama kluba, a priča se da su se u istim zabavljali i neki nogometaši najpopularnijeg zagrebačkog nogometnog kluba. Poseban gost večeri bio je poznati DJ i producent Jerry Ropero, autor hitova kao što su Coracao, Touch Me, Dance With You, Fuck U i drugih zavidnih glazbenih djela, koji je osigurao vrhunsku zabavu na podiju do ranih jutarnjih sati. Sve pod licencom popularnog modnog i televizijskog branda, gosti su dobili priliku zabaviti se i svjedočiti događaju o kojem će se još neko vrijeme pričati…

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here