Foto: PRESSEsplanade Zagreb Hotel uvršten je na prestižnu listu najboljih hotela – Expedia Insiders’ Select 2013 – to je prestižna godišnja nagrada kojom se odaje priznanje najboljim hotelima dostupnim na globalnom tržištu kompanije Expedia, a dodjeljuje se na osnovu iskustava klijenata.

Na temelju više od milijun recenzija gostiju koje godišnje prima ova vodeća i najveća svjetska full-service internetska putnička agencija, zagrebački hotel Esplanade ušao je među prvih sto, u uski krug od svega 650 odabranih pobjednika u cijelom svijetu.

‘Uistinu je zadovoljstvo vidjeti da se naša predanost poslu odražava na plasman na prestižnoj listi Expedia Insiders’ Select. Klijenti kompanije Expedia prepoznali su hotel Esplanade kao objekt koji je dosljedan u pružanju vrhunske usluge, iznimnog doživljaja te visoke kvalitete smještaja. Kontinuirano smo usmjereni na pružanje dodane vrijednosti našim gostima kako bismo im osigurali nezaboravno iskustvo putovanja. Iznimno cijenimo vrijednost koje pozitivno iskustvo gostiju ima na internetske recenzije.’ izjavio je generalni direktor hotela Esplanade, Ivica Max Krizmanić.

‘Expedia nastoji pružiti vrijednost svojim putnicima,’ rekao je John Morrey, potpredsjednik i generalni direktor, Expedia.com te dodao ‘Vrijednost odražava svakodnevnu predanost izvrsnosti. Za je hotele zadovoljstvo gostiju najvažnije, a kad objavimo popis najboljih, nagrađujemo hotele povećanjem njihove prepoznatljivosti na našoj stranici prilikom procesa rezervacije. Usmjereni smo na to da našim putnicima ponudimo sve informacije i potrebne alate kako bi bili sigurni u svoju odluku putovanja.’

Foto: PRESS

Ovih dana stigla su i priznanja Tripadvisora, najvećeg svjetskog turističkog servisa za ocjenu kvalitete usluga u turizmu. Certificate of Excellence 2013 Winner predana su hotelu za smještaj i uslugu te restoranima Zinfandel’s i Le Bistro za iznimno dostignuće i pozitivne recenzije gostiju u proteklih godinu dana. Certificate of Excellence nagrađuje 10% najbolje rangiranih objekata u svijetu.

Uz to, ovih je dana hotelu predan certifikat vodećeg europskog internetskog portala za ocjenu kvalitete smještaja – HolidayCheck Quality Selection 2013 – ondje je hotel ocijenjen među najboljima kojeg preporučaju putnici. HotelCheck.com ima 23 milijuna korisnika mjesečno koji pregledavanjem recenzija planiraju putovanja.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here