Početna Lifestyle Nova Soundsetova Kvartoteka krenula iz Sloboštine

Nova Soundsetova Kvartoteka krenula iz Sloboštine

Kvartoteka
Soundset Plavi Facebook Page

Soundset Plavi i ove godine potvrđuje svoju reputaciju kao “jedini radio koji dolazi k tebi doma”. ZET-ov autobus u Soundset bojama ponovno će obići dvanaest zagrebačkih kvartova i pritom emitirati program Soundseta Plavog, zabavljati i nagrađivati lokalno stanovništvo te ugostiti poznata lica koji u tim kvartovima žive ili su u njima odrastali.

Autobus je krenuo iz često zapostavljanog dijela grada, Novog Zagreba, točnije Sloboštine, na čijem se središnjem trgu parkirao i čije stanare sljedećih tjedan dana očekuje odlična zabava, fantastične nagrade i pravi kvartovski tulum u petak, 3. travnja.

“Da ovaj kvart nije zagrebačka spavaonica, dokazivat ćemo tijekom tjedna, no i na vama je da nam dokažete zašto se kaže Sloba do groba“, stoji na službenoj web stranici Soundset-a.

Kvartoteka stiže na 12 lokacija

“U dvanaest tjedana Soundset Plavi provozat će se kroz dvanaest zagrebačkih kvartova, koje su ove godine birali isključivo slušatelji. Nakon Sloboštine, ostajemo blizu Save, a onda putujemo i prema istočnom dijelu grada. Za odličnu atmosferu u kvartu uz nas će se brinuti Žuja, čijoj ekipi ćete moći iskazati svoje glazbene (i kvartovske!) afinitete, i zauzvrat otići doma s gajbom novog Rezanog, ali i personaliziranom kvartovskom majicom. Tijekom tjedna nagrađivat ćemo vas sjajnim Samsung nagradama koje će od vas napraviti pravu kvartovsku facu. Ipak, osvajača glavne Samsung nagrade, nevjerojatnog televizora Samsung SUHD TV 55″, proglasit ćemo na finalu Kvartoteke, 19. lipnja na Jarunu”, poručuju Soundsetovci.

Podsjećaju i na jednu novost ove godine – kvartovski koncert na kraju tjedna kada će uz autobus svakog petka zasvirati kvartovski band Vindon Havin, no ponekad i gosti iznenađenja. Sva sredstva prikupljena od prodaje hrane i pića idu u humanitarne svrhe – za rad Udruge Krila, za terapijsko jahanje. Osim toga, oni koji će rano ujutro prolaziti pored Soundsetova autobusa moći će tamo popiti kavicu ili pak pojesti fini doručak.

“Sve ideje, prijedloge, prigovore i pitanja primamo na [email protected], zaključuju.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here