Erste banka (Foto: Facebook /Erste)Prva virtualna poslovnica neke banke na Facebooku u Hrvatskoj od jučer je poslovnica Erste. Dostupna je ne samo klijentima Erste banke, već i svim zainteresiranim posjetiteljima.

Virtualna poslovnica nudi interaktivan prostor kroz koji se može kretati na zabavan način i ujedno pristupati informacijama o proizvodima i uslugama Erstea klikom miša, istaknuo je direktor Direkcije upravljanja distributivnim kanalima Erste banke Igor Strejček.

Posjetiteljima se pruža neposredan pristup najčešće korištenim opcijama – brojnim kalkulatorima, „Netbanking“, „Chat“ koju je istaknuo i Strejšek jer omogućava chat s agentom u call– centru.

Facebook Erste poslovnica omjer je jednostavnosti i sigurnosti na kojoj se nalazi link za sigurno bankarsko poslovanje, nastavio je Strejšek i naglasio kako su korisnici oduševljeni stranicom koju su već i lajkali.

Erste banka prva je, u veljači prošle godine, na hrvatskom bankarskom tržištu otvorila svoj službeni profil na popularnoj društvenoj mreži Facebook pa ipak, dodaje Strejček, Erste banka nije inovativna već kaska za svjetskim trendovima. (Online_zagreb.hr /Erste banka /www.infopunkt.tv)

Strejček –klikom miša do svih usluga

[infopunkt 2922&video=02 nolink]

– dio prezentacije

[infopunkt 2922&video=03 nolink]

– korisnici oduševljeni lajkaju

[infopunkt 2922&video=04 nolink]

– nismo inovativni već kaskamo

[infopunkt 2922&video=05 nolink]

– link za sigurno poslovanje

[infopunkt 2922&video=06 nolink]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here