Početna Događanja Elemental putuje i nagrađuje!

Elemental putuje i nagrađuje!

Kraj godine obično je vrijeme kad se neka poglavlja zatvaraju a novi planovi stvaraju.

Bend Elemental, spontano ali prigodno, upravo zatvara jedno poglavlje i to novim singlom i spotom.

Pjesma „Sanjam“ posljednji je singl koji nam donosi album „Tijelo“.

Album „Tijelo“ dvostruki je album s 18 pjesama koji je Elemental izdao za vlastiti nakladničku kuću i kojim je proslavio svojih 18 godina postojanja. Album je pobrao mahom odlične recenzije i osvrte a osvojio je i nagradu Porin za „Najbolji album alternativne i klupske glazbe“, „Najbolje likovno oblikovanje“ dok je  prvi singl s albuma, pjesma „Goli i bosi“ odnijela titulu „Pjesme godine“.
No, vrijeme je da se jedna priča zatvori, kako bi se nova mogla stvarati.

Pjesma „Sanjam“ govori o snovima i putovanjima, te bijegu u ‘neke udaljene svjetove’. Video spot koji prati pjesmu je pomalo personaliziran jer se u njemu, najvećim dijelom, pojavljuju kadrovi putovanja Mirele Priselac Remi.

U spotu se, tako, pojavljuju kadrovi iz raznih gradova i kontinenata pa će vas „Sanjam“ odvesti u Cataniju, na Etnu, u Berlin, Amsterdam, London, Los Angeles, Santa Cruz, San Francisco, San Luis Obispo i Pariz, ali i daleko Indiju.

Pogledajte spot i otputujte, makar u mislima, uz „Sanjam“ –

Redateljska palica prepuštena je u ruke Marka Milovca i C47film/Spotlight produkcijske kuće, s kojima „Elemental“ surađuje već dugi niz godina, direktor fotografije videa „Sanjam“ je Ivan Zadro dok je za montažu zaslužan Slaven Jekauc.

Kako pjesma govori, osim o snovima, i o putovanjima, Elemental je na svojoj Facebook stranici organizirao i nagradnu igru gdje su, u suradnji s AZM politrip, pratitelji benda mogli osvojiti zanimljiva putovanja po Europi, a fanovi stranice imat će priliku uskoro osvojiti i doček Nove godine u jednom posebnom pitoresknom europskom gradu.

S izlaskom spota za pjesmu „Sanjam“ bend najavljuje odlazak u studio, stvaranje novih pjesama i nekih novih priča. U 2018. godini Elemental slavi 20 godina, očekujte proslavu okruglog rođendana uz puno zanimljivih trenutaka kroz godinu, nove pjesme, nove spotove, puno koncerata ali i iznenađenja koja možete pratiti na Facebook stranici benda.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here