Početna Vijesti Business Edward Bernays: Partnerstva s tvrtkama i PR agencijama za kvalitetniji studij komunikacijskog...

Edward Bernays: Partnerstva s tvrtkama i PR agencijama za kvalitetniji studij komunikacijskog menadžmenta

Foto: PRESSEdward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment užurbano se priprema za početak akademske godine 2013/2014.

Uprava Bernaysa tako je u proteklih nekoliko mjeseci dogovorila čitav niz partnerstava koja će studentima omogućiti upravo ono što je ključno za njihove karijere – stjecanje iskustva iz prakse. Iz Bernaysa doznajemo kako su potpisani sporazumi o suradnji s više od desetak tvrtki i agencija za odnose s javnošću, među kojima su dosad Media Val, Preclarus komunikacije, Hauska & Partner, Dialog komunikacije i Coris Educa. Osim s agencijama, Bernays je sklopio suradnju i s H1 Telekomom te izdavačkom kućom Profil International.

Svjesni činjenice da studentima tijekom školovanja nedostaje prakse i stručnog usavršavanja, na Bernaysu snažan naglasak stavljaju na suradnju s tržištem te najavljuju nova partnerstva koja će predstavljati idealnu nadopunu studijskim programima i nastavi. „Glavni problem današnjih studija je u tome što studenti nakon diplome još uvijek nisu spremni za tržište rada jer im nedostaje ono najvažnije – praksa. Nama je to bilo primarno pitanje koje smo riješili na najbolji mogući način, a to je kombinacijom teorije i prakse za vrijeme studija kroz Bernaysovu mrežu partnera i partnerskih institucija. Partnerske institucije su na taj način, u pravom smislu te riječi – partneri, koji zajedno s predavačima sudjeluju u kreiranju potpuno obrazovanih osoba u odnosima s javnošću s prijeko potrebnim iskustvom što je jedna od najvećih prednosti Bernaysa.“ – komentirao je mr. sc. Damir Jugo, dekan Bernaysa.

Posebna novost koju donosi Bernays je kontinuirano praćenje studenta od početka studiranja do njihove diplome te usmjeravanje studenata kroz prepoznavanje vlastitih jakih strana i nedostataka. Bernaysov partner u navedenom dodatnom usavršavanju studenata je Coris Educa – agencija za razvoj ljudskih potencijala koja će provođenjem Success Insights metode pridonositi razvoju svakog pojedinog studenta te pomno planirati razvoj karijere uz stručnjake za razvoj ljudskih potencijala.

Podsjetimo, Bernays upisuje studente na preddiplomski stručni studij “Mediji i kultura društva” te specijalistički diplomski stručni studij “Odnosi s javnostima”. Prijave za sljedeći upisni rok podnose se do 24. rujna osobno u Upisnom uredu, Ratkajev prolaz 8, a drugi jesenski rok otvoren je do 28. listopada. Izvedbeni plan studija i sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj stranici www.bernays.hr i Facebook stranici Edward Bernays prva visoka škola za komunikacijski menadžment.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here