Za naše sugrađane koji ove ljetne mjesece provode u Zagrebu Theta centar Nathea pripremio je besplatno događanje kojim im nastojimo približiti i praktičnim radom dati na uvid jednostavnost i snagu ThetaHealing tehnike.

Pripremili su nagradno izvlačenje u kojemu će jednu osobu koja se prijavi i dođe na druženje nagraditi besplatnim ThetaHealing tretmanom.

U četvrtak28. srpnja 2016. godine u 19 sati, u “Osjetilnom parku” na Jarunu (južna strana Jaruna), pripremamo za naše sugrađane koji ljeto provode u Zagrebu i na “zagrebačkom moru” druženje uz ThetaHealing – tehniku kojom koristeći se theta moždanim valovima, intuicijom i bezuvjetnom ljubavi Stvoritelja možemo mijenjati svoja podsvjesna vjerovanja, modele mišljenja, način na koji doživljavamo sebe i svijet oko sebe, proširiti svijest…

Svi okupljeni imat će priliku upoznati se s tehnikom ThetaHealing, koja je mnoge odvela na put tjelesnog i duhovnog iscjeljenja.

Kako bi polaznici osjetili o kako se moćnoj tehnici radi, zajedno ćemo se spojiti s energijom stvaranja i napraviti nekoliko jednostavnijih vježbi za koje nije potrebno predznanje i iskustvo u ThetaHealingu.

Prilika za prijavljene! Theta centar Nathea nagrađuje jednu osobu besplatnim ThetaHealing tretmanom (u naknadnom terminu prema dogovoru).

Ovaj je događaj besplatan za sve polaznike, ali molimo vas da prijavite svoj dolazak na [email protected] ili telefonom na 091 5348216.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here