Foto: PRESSDinamo nas poziva na zajedničko vježbanje u projektu Pokreni se! Zagreb je domaćin zadnje postaje ljetne turneje ovog edukativno – sportskog projekta koji je posljednjih mjeseci pokretao Hrvatsku.

Prostor ispred novih fontana na aveniji Većeslava Holjevca biti će veliko vježbalište na kojem će se u četvrtak 29. kolovoza u 09.30 sati slaviti zdravi život. Ante Rukavina, Jerko Leko, El Arabi Hilal Soudani, Duje Čop, Borna Sosa i Alen Halilović zvijezde su najavnog videa Pokreni se!

“Iznimno je važno shvatiti koliko nam vježbanje bitno u svakodnevnom životu. Uz rekreiranje bitna je i prehrana o kojoj isto tako moramo voditi računa, zato pozivam sve da nam se pridruže u Zagrebu i da osvijeste svoje tijelo te se pokrenu!” – izjavio je igrač Dinama Ante Rukavina.

Brojni prijavljeni građani zajedno sa sportskim zvijezdana slaviti će zdravi život i ukazati na potrebu svakodnevnog rekreiranja i bavljenja sportskim aktivnostima. Nakon Dubrovnika, Pule, Zadra i Hvara, Zagreb će biti posljednja klapa nove sportske razglednice koja krajem kolovoza putuje u svijet i predstavlja Hrvatsku u jednom novom ruhu.

“Nama je vježbanje svakodnevna rutina i sport nam je život. A Vas pozivamo da se rekreirate barem nekoliko puta tjedno da biste bili zdraviji i aktivniji!” – poručuje Jerko Leko.

Foto: PRESS (ante rukavina i jerko leko)

Na zdravom jutru uz Pokreni se! stručni tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba educirat će sve vježbače koliko je potrebno rekreaciju provoditi uz stručni nadzor, dok će nutricionistkinja Karmen Matković održati kratko predavanje o pravilnoj prehrani. Stručni tim biti će na raspolaganju za besplatne savjete svim zainteresiranima. Partneri projekta osigurali su sve potrebno poput KOZMO prostirki za ugodno vježbanje, vodu Jana, te razne poklone poput majica i drugih iznenađenja.

“Pozivamo sve da se prijave za vježbanje na www.pokrenise.hr i tako osiguraju svoje mjesto u zdravom jutru!” – poziva nas Alen Halilović.

Link sa video igrača Dinama: http://www.youtube.com/watch?v=BJNHhgsdl9E&feature=youtu.be