Početna Novosti Deveti TEDxMaksimir “networking” u subotu 28. veljače

Deveti TEDxMaksimir “networking” u subotu 28. veljače

U subotu 28. veljače, u Kulturnom centru Travno, održat će se deveti po redu TEDxMaksimir, oblik povezivanja (“networkinga”) kojima se nastoje promicati društveno korisne ideje i vizije. Tema događaja ovog puta je “PASSION@Life” (Strast u životu).

Travno će posljednjeg dana veljače dočekati 15 govornika, odabranih nakon više od stotinu predloženih kandidata koji odgovaraju temi. Tako će se okupljenima sa svojim iskustvima i idejama obratiti Andrea Andrassy, Željko Vukmirica, Franjo Koletić, Bojan Jerbić, Draško Holcer, Goran Čolak, Ivka Armanda Todorović, Julien Duval, Maja Mesić, Marijo Možnik, Sara David, Silvija Šesto, Slaven Kosanović–Lunar, Vesna Ravenščak i Zlatko Stić.

Kao glazbeni gosti nastupit će Sara Renar, Franka Batelić, Lela Kaplowitz i Igor Geržina. Umjetnički dio programa obilježit će nastupi će Plesnog centra Celtic Fantasy i Triko Cirkus Teatra.

TEDxMaksimir2

Pet godina TEDx-a

TEDx događaji poznati su u svijetu kao oni koji privlače ‘ljude koji su spremni svojim idejama mijenjati svijet’, a atmosfera na samim događajima nerijetko prerasta u konkretne inicijative za društvena djelovanja. Nije rijetkost sresti mnoge poznate osobe iz javnog života, uspješne menadžere ili poduzetnike. Na pripremi i realizaciji eventa radi 30-tak volontera, stručnjaka iz raznih područja djelovanja.

Osim toga, eventom u Travnom proslavit će se pet godina održavanja TEDx događaja u Hrvatskoj te četiri godine djelovanja TEDxMaksimir tima zbog čega će predstavnici TEDx timova iz Hrvatske i regije predstaviti svoja dosadašnja djelovanja. Posjetitelji će moći upoznati povijesni tijek TEDx događaja posljednjih 5 godina u Hrvatskoj te volontersku zajednicu prevoditelja TED i TEDx govora.

Sve informacije mogu se potražiti na službenoj web stranici eventa ili na službenoj Facebook stranici.

Cijena ulaznica je 300 kuna do četvrtka, 26. veljače u 12 sati nakon čega će stajati 400 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Entrio.hr, broj mjesta je ograničen, a u cijenu su uključeni svi sadržaji i okrepa na događaju.

2 Komentari

  1. […] TEDxMaksimir ide dalje, a jubilarni, deseti događaj održat će se već u srijedu, 18. ožujka u Zagreb Eye vidikovcu na Trgu bana Jelačića. Bit će to TEDxMaksimirLive, “simulcast” prijenos ovogodišnje TED konferencije koja se održava u Vancouveru u Kanadi. Zasigurno sjajni govornici stvorit će onaj dobro poznati motivacijski ozon u kojem TEDovci pronalaze svoju inspiraciju. […]

  2. […] TEDxMaksimir ide dalje, a jubilarni, deseti događaj održat će se već u srijedu, 18. ožujka u Zagreb Eye vidikovcu na Trgu bana Jelačića. Bit će to TEDxMaksimirLive, “simulcast” prijenos ovogodišnje TED konferencije koja se održava u Vancouveru u Kanadi. Zasigurno sjajni govornici stvorit će onaj dobro poznati motivacijski ozon u kojem TEDovci pronalaze svoju inspiraciju. […]