EpicaPo prvi puta u Hrvatskoj Tvornica Deluxe i udruga Multiart domaćoj publici predstavljaju kultni nizozemski gothic metal bend Epica koji će u Zagrebu nastupiti u četvrtak 24.03.2011. u Hypo centru, u dvorani Kornati, s početkom u 21 sat.

Fanovi će doći na svoje uz live izvedbe pjesama s petog albuma Epice „Design Your Universe“, ali bend će izvoditi i svoje prepoznatljive hitove u kojima vješto kombiniraju elemente opere i death vokala koje su objavili na prethodnim, podjednako uspješnim studijskim albumima.

Epica će dobiti i svoju hrvatsku podršku te će tako kao predgrupa globalno popularnim Nizozemcima nastupiti samoborsko-zagrebački metal bend Agharti, koji svoj žestok zvuk definira kao dobru kombinaciju rocka i melodične metal glazbe, s naglaskom na zvuk klavijatura.

Premijerna svirka u Hrvatskoj

Epici, koja je publici u našim krajevima dobro poznata, zagrebački je koncert doista premijerna svirka u Hrvatskoj, a predstojeći se koncert održava u sklopu njihove europske turneje koju su započeli još protekle godine.

Prije nego li stigne u Zagreb, Epica će dan ranije nastupiti u Majestic Music Clubu u Bratislavi, a bend trenutno puni dvorane u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj. Do sredine 2011. održat će brojne koncerte u Austriji, Njemačkoj, Francuskoj, Češkoj, Italiji, Švicarskoj, Belgiji i Finskoj, a članovi benda se nadaju da će nakon uspješnog i žestokog nastupa koji pripremaju za Zagreb, ovdje pronaći svoju redovitu stanicu za buduće turneje.

Pretprodaja ulaznica za koncert Epice odvija se i dalje na sljedećim prodajnim mjestima: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), sustav Eventima (www.eventim.hr), Daily News Hypo centar.

Cijena ulaznica iznosi: 170 kn, a na dan koncerta 200 kn.

Više informacija na: www.tvornica-kulture.hr.

[youtube LAqKJ3E5MCQ&feature=related nolink]

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Tvornica kulture daruju 4×1 ulaznice za koncert Epice 24. ožujka u Hypo centru, dvorana Kornati od 21 sat.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], s naslovom poruke Epica_online, odgovorite na nagradno pitanje: Kako se zove posljednji album Epice? Nemojte zaboraviti navesti i sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 23. ožujka u 12 sati kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti imena dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICE

Ulaznice su osvojile: Marijana Ugrina, Petra Broz, Suzana Svečnjak i Ana Bjelčić. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: Design Your Universe.