naslovnica knjige PrincezaSaudijska princeza u očima prosječnoga čovjeka izaziva asocijaciju na ženu koja bliješti okićena gomilom dragulja, i koja živi u nevjerojatnoj raskoši. Ima zlatninu, palače, bazene, sluge, dizajnersku odjeću. Ali, život u zlatnom kavezu istovremeno znači i nedovoljno slobode, prava glasa i kontrole nad vlastitim životom.

Dok je jedna od njenih uloga majčinstvo ili još preciznije rađanje sinova, “tamničari su” otac, muž i sinovi. Princeza je sakrivena ispod vela koji otkriva autorica Jean Sasson pričajući zapravo zastrašujuću priču o potlačenosti žene i šokantnom kršenju ljudskih prava.

Autorica romana Jean P. Sasson je američka spisateljica fokusirana na teme žena na Bliskom istoku. Između 1978. i 1990. godine živjela je i radila u Saudijskoj Arabiji, gdje je upoznala Sultanu, junakinju knjige. Roman je svjetski bestseler. Više o Jean P. Sasson na www.jeansasson.com.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Naklada Ljevak poklanjaju vam primjerak knjige Jean P. Sasson “Princeza Sultana”.

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Princeza_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Je li autorica romana upoznala junakinju svoje knjige? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 15. studenog kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti sretnog dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICA

Knjigu je osvojila Zorka Kovačević. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: da.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here