Početna Nagrade Darujemo roman Zdenka Jelčića

Darujemo roman Zdenka Jelčića

naslovnica knjige "U traganju za izgubljenim narcisom"“Prvo užici, posao ako bude vremena” riječi su kojima Talijanska familija di Vittrici angažira privatnog detektiva, čovjeka s naših prostora da uz visok honorar pronađe Narcisa, sliku čuvenog Caravaggia nestalu iz njihove zbirke. Upravo zbog toga gotovo sve lijepo što se može sakupiti na jednom mjestu nalazi se u prvom romanu Zdenka Jelčića “U traganju za izgubljenim Narcisom”. Tu su umjetnost i različiti ovozemaljski užici kojima je teško odoljeti.

Iako ga poznajemo kao glumca Jelčić sada otkriva i svoj spisateljski talent razvijajući potragu za vrijednom umjetninom zapravo kroz tri priče – kroz priču o burnom Caravaggiovom životu, priču o originalu i falsifikatu te također kroz priču o nestanku slike iz obiteljske zbirke 1945. godine.

Savjet da se prepusti užicima junak romana prihvaća pa je što određuje i ritam pripovijedanja, nema žurbe, jurnjave, panike bez obzira što situacije nisu bezopasne. Jelčićeva priča teče poput neke od ugodnih večera, slijeva se, ne posustaje na preprekama i dolazi svome kraju, a da čitatelj i nije svjestan kako je prošetao kroz sve te stranice, poručuje izdavač romana VBZ-u.

Da biste se osvojili knjigu “U traganju za izgubljenim narcisom” potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje: Koliko je romana do sada objavio Zdenko Jelčić?

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i VBZ poklanjaju vam primjerak knjige Zdenka Jelčića “U traganju za izgubljenim narcisom” .

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom  Narcis_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Koliko je romana do sada objavio Zdenko Jelčić? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 19. srpnja kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! :-)

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here