naslovnica knjige "U traganju za izgubljenim narcisom"“Prvo užici, posao ako bude vremena” riječi su kojima Talijanska familija di Vittrici angažira privatnog detektiva, čovjeka s naših prostora da uz visok honorar pronađe Narcisa, sliku čuvenog Caravaggia nestalu iz njihove zbirke. Upravo zbog toga gotovo sve lijepo što se može sakupiti na jednom mjestu nalazi se u prvom romanu Zdenka Jelčića “U traganju za izgubljenim Narcisom”. Tu su umjetnost i različiti ovozemaljski užici kojima je teško odoljeti.

Iako ga poznajemo kao glumca Jelčić sada otkriva i svoj spisateljski talent razvijajući potragu za vrijednom umjetninom zapravo kroz tri priče – kroz priču o burnom Caravaggiovom životu, priču o originalu i falsifikatu te također kroz priču o nestanku slike iz obiteljske zbirke 1945. godine.

Savjet da se prepusti užicima junak romana prihvaća pa je što određuje i ritam pripovijedanja, nema žurbe, jurnjave, panike bez obzira što situacije nisu bezopasne. Jelčićeva priča teče poput neke od ugodnih večera, slijeva se, ne posustaje na preprekama i dolazi svome kraju, a da čitatelj i nije svjestan kako je prošetao kroz sve te stranice, poručuje izdavač romana VBZ-u.

Da biste se osvojili knjigu “U traganju za izgubljenim narcisom” potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje: Koliko je romana do sada objavio Zdenko Jelčić?

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i VBZ poklanjaju vam primjerak knjige Zdenka Jelčića “U traganju za izgubljenim narcisom” .

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom  Narcis_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Koliko je romana do sada objavio Zdenko Jelčić? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 19. srpnja kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! :-)

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here