Početna Nagrade Darujemo knjigu “Što je za mene seks” A. Štulhofera

Darujemo knjigu “Što je za mene seks” A. Štulhofera

naslovnica knjige Što je za mene seksNajpoznatiji hrvatski seksolog Aleksandar Štulhofer objavio je nedavno zbirku kolumni koje su tri godine izlazile u Cosmopolitanu. Što je dobar seks, ima li seksa i nakon ljubavi, jesmo li svi biseksualni i još podosta toga što se obično ne zna ili prešućuje otkriva novim čitateljima dok onima koji su pratili kolumne olakšava potragu i snalaženje unutar pojedinih tema.

Prva Štulhoferova knjiga zanimljiva je koliko i sama tema seksualnosti, no ne treba očekivati površnu pornografiju već promišljeni rad u kojem propituje stavove, običaje i navike i uvjerenja, ujedno donoseći odgovore na pitanja zašto treba rušiti društvene norme i predrasude. Seks, strast, grubost; Muškarci i seksualna zrelost; Tiranija orgazma; Veličina penisa – bura u čaši vode?; Što emocije imaju s tim?; Sva lica seksa; Seks s osobom koju najbolje poznajem – neke su od tema kojima se bavi. Ipak, nije kod Štulhofera baš sve isključivo seks jer on piše i o odnosima između dvoje ljudi, o povjerenju, bliskosti, prepuštanju, užitku…

Aleksandar Štulhofer redoviti je profesor sociologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, pročelnik Katedre za seksologiju, suradnik instituta Kinsey za istraživanja seksualnosti, spola i reprodukcije (SAD), savjetnik Svjetske zdravstvene organizacije na području praćenja HIV-a te član Međunarodne akademije za seksološka istraživanja. Godine 2004. pokrenuo je prvi program profesionalne edukacije za seksualnu psihoterapiju u Hrvatskoj.

Kao jedan od vodećih sociologa mlađe generacije Aleksandar Štulhofer je dovoljno mudar da nam ne govori kako bismo se trebali ponašati i što je prihvatljivo, a što nije. Međutim, potiče nas da razmislimo o sebi, svojim postupcima, zadovoljstvima, užicima, o ljubavi.

Knjigu “Što je za mene seks” Aleksandra Štulhofera objavio je Profil, a mi vam darujemo dva primjerka.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Profil poklanjaju 2×1 primjerak knjige Aleksandra Štulhofera “Što je za mene seks”.

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom seks_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Je li “Što je za mene seks” prva knjiga Aleksandra Štulhofera? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 31. ožujka kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICI

Knjigu su osvojile Tihana Tadić i Anita Mišak. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju knjige primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: da.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here