naslovnica knjige Ante Tomića "Nisam pametan"“Ne, ne, ne…”, prekine ga Mamić uzrujano. “Njegova karijera mora se već sada pravilno usmjeriti. Moramo početi s režimom treninga i prehrane, potreban je nezamisliv trud, samo prijegor i disciplina da bi netko postao veliki pisac i u naponu snage istrčao šesto ili sedamsto stranica povijesnog romana i obiteljske kronike. Za tako nešto potrebna je ozbiljna književna agencija, stručna ekipa koja će mu stvoriti uvjete za stvaranje, osigurati mu redovitu plaću, stan, auto… Bi li ti, dragi”, okrene se iznenada književni agent meni, “vozio BMW?” “Bih, gospodine Mamiću”, protisnem sramežljivo, a gospodin Mamić toplo mi se, očinski nasmiješi. (iz najnovije knjige Ante Tomića: Nisam pametan)

O poznatom, običnom i stvarnom Ante Tomić piše duhovito i originalno. O njemu je nemoguće ne imati mišljenje, a čitatelji ga uglavnom vole. Ne štedi nikoga, ni vlast, ni  javne osobe, niti kriminalace i apsurde koji nas okružuju. Često Ante Tomić govori upravo ono što bi mnogi od njegovih čitatelja i sami rekli u nekoj opuštenoj situaciji, oslobođenoj strahova. Način na koji to kaže uvijek je prisan, ljudski pa ne čudi što je jedan od najčitanijih domaćih autora. Prije dva mjeseca knjigu “Nisam pametan” objavila je u Naklada Ljevak.

U majstorski napisanom djelu moći će uživati netko od naših čitatelja, ako točno odgovori na nagradno pitanje: Tko je izdavač knjige Ante Tomića “Nisam pametan”?

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Naklada Ljevak poklanjaju vam primjerak knjige Ante Tomića “Nisam pametan”.

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom  Tomić _online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Tko je izdavač knjige Ante Tomića “Nisam pametan”? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 03. kolovoza kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! :-)