naslovnica knjige Krila anđelaTko ne bi poželio malo nadnaravnih moći, krila koja bi mu pomogla da odleti iz nevolja i da se spasi od opasnosti koje vrebaju. Upravo to je svojoj glavnoj junakinji Clari Garner darovala spisateljica Cynthia Hand u romanu Krila anđela.

Clara Gardner saznala je da ima anđeoske krvi, zbog čega je pametnija, brža i jača od ljudi. Njezino božansko poslanje i vizije koje ima odvode je na drugi kraj države, u novu školu i novu okolinu.

Nakon što upozna Christiana, dečka iz svoje vizije, čini se da joj je sve jasno i da će ostvariti svoju zadaću. No, istovremeno susreće i Tuckera koji privlači njezinu ljudsku stranu. Cijeli Clarin svijet se otvara i donosi opasnosti koje ju tjeraju da bira između dobra i zla, iskrenosti i prijevare, ljubavi i dužnosti.

Pravo ljetno štivo za odmor i razbibrigu s kojim ćete otputovati baš kao da ste i vi dobili krila anđela objavila je nakladnička kuća Znanje.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!
Online-Zagreb.hr i Znanje daruju primjerak knjige  Cynthie Hand “Krila anđela”.
Kako biste osvojili knjigu potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom krila_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje:
Je li Clara Gardner pametnija, brža i jača od ljudi?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u, broj mobitela i adresu stanovanja.
Vaše prijave primamo do 4. kolovoza kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti ime dobitnika.
Sretno! :-)
DOBITNICA
Knjigu je osvojila Petra Horvat. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će na e-mail.
Odgovor na nagradno pitanje glasi: da.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here