crna kućaPosebnim “jezerskim” programom s brojnim iznenađenjima, koji će Zagrepčanima pokloniti B GLAD Produkcija i raspjevani ansambl najsmješnijeg hrvatskog mjuzikla “Crna kuća”, u suradnji sa Zagrebačkim kulturnim ljetom (ZgKul), u četvrtak 18. srpnja 2013. u 21 sat, zaključit će se sezona ljetnih manifestacija na pozornici na Bundeku.

Sve posjetitelje Bundeka tako očekuje prigodni program koji će im upotpuniti i uljepšati večernje druženje u jednom od najljepših zagrebačkih parkova. Bit će tu zaraznih melodija u izvedbi talentiranog ansambla “Crne kuće”, predvođenog popularnim pjevačem Damirom Kedžom, ali i velikih doza humora, ulomaka iz tog hit-mjuzikla te još pokoje iznenađenje.

Valja spomenuti da, unatoč prethodnim najavama, zbog tehničkih razloga i ograničenja pozornice na Bundeku, organizator ovoga puta neće biti u mogućnosti predstaviti spektakl “Crna kuća” u cijelosti, no Grad Zagreb će sugrađanima ovaj hit-mjuzikl, ali i broadwaysku uspješnicu “Footloose” pokloniti ujesen. Ipak, u četvrtak ne treba sumnjati da će ansambl “Crne kuće” na Bundek donijeti dobru zabavu.

Također, “Crna kuća” ovim će programom ujedno najaviti nadolazeću jesensku kazališnu sezonu u kojoj će ovaj mjuzikl, koji je do sada na noge digao više od 15.000 ljudi, donijeti i brojne novosti. Ansambl “Crne kuće” i ZgKUL stoga pozivaju Zagrepčane da u što većem broju u četvrtak navečer dođu na ugodno druženje na Bundeku, u nadi i želji da će iduće godine ova ljetna manifestacija još više narasti, a s njom i pozornica na jezeru, kako bi se na nju ovaj, ali i neki novi mjuzikli, mogli u vrijeme ljeta u potpunosti preseliti i uveseljavati sugrađane neviđenim spektaklima pod zvjezdanim nebom.

 Više o mjuziklu možete saznati na web stranicama mjuzikla www.crnakuca.com