u-ljetnom-kinu-gradec-ciklus-španjolskog-filmaLjeto se bliži kraju pa tako i četvrta sezona Ljetnog Kina Gradec polako dolazi svome kraju.

Za završnicu gornjogradskog ljetnog kina u nedjelju, 1. rujna uživat ćemo u koncertu Mateja Meštrovića i Sudar Percussiona koji će izvesti obrade poznatih filmskih tema u dinamičnom udaraljkaškom ritmu. Nakon koncerta koji počinje u 20 sati slijedi hrvatska hit komedija Vinka Brešana ‘Svećenikova djeca’ u 21 sat, a od 23 sata, zbog velikog interesa publike, ponovo prikazujemo najnoviji film Pedra Almodovara, komediju ‘Putnici ljubavnici’.

Ovogodišnju sezonu ljetnog kina posjetit će oko 10.000 posjetitelja koji će u 32 dana vidjeti ukupno 48 filmova iz 15 zemalja. Komentari publike u knjizi dojmova uglavnom glase: ‘sjajno’, ‘izuzetan doživljaj’, ‘prekrasna atmosfera’, ‘od sada smo svako ljeto ovdje’.. Vjerujemo kako će suradnja s 13 filmskih partnera slijedeće godine biti još veća te da ćemo na traženje publike imati veći broj dana prikazivanja filmova.

Foto: PRESS

Zahvaljujemo se našoj vjernoj publici i svima koji su pomogli da Ljetno Kino Gradec postane jedna od najpopularnijih društvenih lokacija ljeti u Zagrebu i vidimo se dogodine na najljepšoj filmskoj pozornici u gradu u ‘kinu pod milijun zvijezda’.