Filip Trivić, Massimo Francese i Jessica Liss
Filip Trivić, Massimo Francese i Jessica Liss

Danas je premium fashion brand Marc O’Polo u zagrebačkom Centru Cvjetni proslavio svoj 20. rođendan uz prisustvo brojnih poznatih lica. Za sve prisutne je bio organiziran tradicionalni švedski – FIKA TIME! Također, svi su imali prilike družiti se i s generalnim direktorom Marc O’Polo branda Massimom Franceseom te uživati u predstavljanju najnovije ženske kolekcije ovog svjetski poznatog premium branda za aktualnu sezonu Jesen/Zima.

Ivana Šundov, Nikša Bratoš, Vladimira Spindler i zvijezda RTL – ove dramske serije ‘Vatre Ivanjske’ Rajana Radosavljev te nezaobilazni modni kritičar Nenad Korkut bili su oduševljeni pričom iza nove kolekcije, koja je djelo ruku jednog od najistaknutijih dizajnera današnjice Andreasa Baumgärtnera. Ovogodišnju kolekciju karakterizira dizajn koji se može prilagoditi svakoj prigodi te nježni tonovi i vrhunski ekološki materijali.

Osim predstavljanja najnovije modne linije Marc O’Polo za žene koja je inspirirana sloganom „Follow your nature“, gosti ovog događanja mogli su uživati i u vrhunskim švedskim delicijama te kavi jer upravo taj spoj znači FIKA. Naime, FIKA TIME je tradicionalni švedski običaj koji njeguje kulturu ispijanja kave i uživanje u raznim slatkim i slanim delicijama tijekom dana, kako bi se zaboravilo na stresnu svakodnevicu te izdvojilo kvalitetno vrijeme za prijatelje i ugodnu čašicu razgovora.

Nastojanje Marc O’Polo premium fashion branda da promovira organske  te vrhunske materijale u svojim kolekcijama prepoznale su i svjetske zvijezde, pa su tako oskarovac Jeff Bridges i glumica Uma Thurman njihova ovogodišnja zaštitna lica.