Foto: Infopunkt.tvIako se već jučer znalo kako će novi stari trener kluba iz Maksimira biti Branko Ivanković – sportski direktor Dinama, Zoran Mamić na konferenciji za medije predstavio je novog glavnog i odgovornog za klupske uspjehe i neuspjehe.

Kako ističe sam Zoran, nakon što možda i konačno zbogom rečeno Krunoslavu Jurčiću – od domaćih trenera ili kako bi Zdravko Mamić rekao „trenerčića“ – Branko je bio njegov izbor.

[infopunkt 7111 2]

Ivanković je pak rekao da iako je već treći put na klupi Dinama – vjeruje u podršku kluba i uspjeh, jer kako dodaje: „Ovaj Dinamo je puno drugačiji no prije pet godina. Cijeli klub je bitno bolje organiziran, isto tako i momčad, koja je sve jača. Predstoji nam zahtjevna selekcija igrača da postignemo naviku pobjeđivanja i zadovoljimo sve strane, od Uprave do navijača“.

U uvodnom obraćanju je pak istaknuo kako ne mora govoriti o emocijama, ljubavi i prijateljstvu s ljudima iz Dinama.

„Moje ambicije su se podudarale s ambicijama kluba. Tu je i želja da svi zajedno napravimo još bolje rezultate. Za to imamo sve preduvjete i mogućnosti”, kaže Ivanković.

[infopunkt 7111 3]

Ističe kako je zadovoljan igračkim kadrom, te da je ovaj Dinamo – puno bolji od onog prije pet godina. Cilj mu je prezimiti u Europi, iako dodaje kako očekuje pojačanja na pojedinim „slabijim“ mjestima.

„Skupina Europske lige vrlo je neugodna, dobra i jaka, ali ne i neprolazna“, kaže Ivanković.

Infopunkt.tv

1 Komentar