Prošlo je 25 godina otkako je Prljavo Kazalište na vrhuncu turneje na tadašnjem Trgu Republike zaustavilo zemlju i sišlo. Malo tko od tisuća i tisuća prisutnih je tada bio svjestan situacije i činjenice da prisustvuje jednom od najznačajnijih glazbenih događaja na ovim prostorima.

Generacijski fenomen – neuništivi bend i njihova vjerna publika, koja baš kao nekada na Trgu i danas s vlastitom djecom pohodi koncerte omiljenog benda vjerno se okupljajući oko imena Prljavo Kazalište, zajednički će obilježiti povijesni trenutak kada je “ekipa iz Dubrave” spektakularnim nastupom postala dijelom nečeg bitnijeg i znatno većeg od samoprozvane “Republike” s ruba Zagreba.

Obljetnica na Šalati

Razlike između skorog jubilarnog koncerta na Šalati i legendarnog okupljanja na Trgu su ugodno premostive: bend je životno iskusniji, bina je veća, zvuk glasniji, a boje su intenzivnije nego ikada. Prljavci su u fenomenalnoj formi i uigranom sastavu te su nam spremni prirediti još jedan spektakl za pamćenje kao savršen početak velike Pantastic turneje. Zagreb nas ponovno zove, ovaj put na Šalatu ispod proljetnog zagrebačkog neba – da prepričamo koju staru kvartovsku dogodovštinu i doživimo koju novu.

Ulaznice za ovu koncertnu poslasticu dostupne su putem sustava Ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 50kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70 kuna.