Drage naše mame vozačice, pozivamo vas na besplatnu edukaciju koja će se održati u subotu, 3. prosinca 2016. od 14 do 17 sati na parkingu shopping centra King Cross u Zagrebu.

Imat ćete priliku besplatno naučiti trikove kako najlakše promijeniti kotač ukoliko pukne pneumatik tijekom vožnje i bez pomoći u blizini, ali i čuti savjete kako se brinuti za pneumatike tijekom zimskih uvijeta.

Kroz cijeli proces vodit će vas vrhunski vulkanizer, a na kraju edukacije, dobit ćete i simpatične diplome.

Kako bi sve vozačice i prije kretanja u vožnju bile sigurne da su im pneumatici ispravni, dijelit će se i mjerni čipovi s kojima će ih u bilo kojem trenutku moći provijeriti.

Prema zadnjim statistikama, osobe ženskog spola sve su češći vozači, kako na dugim poslovnim putevima tako i na onim svakodnevnim od kuće do škole ili vrtića. Upravo te gradske relacije znaju biti i najstresnije te u prometnoj gužvi pomoć vulkanizera obično stiže prekasno.

Stoga se rodila ideja, da se na međunarodnom nivou, organizira skup edukacija koje će pomoći vozačicama da se bez ičije pomoći upuste u promijenu kotača. Vozačice su poznate po mnogim anketama kao savjesniji i pažljiviji sudionici prometa pa smo sigurni da će odaziv biti velik.

Ova akcija, u organizaciji portala Gume.com.hr, održala se u Austriji, Srbiji, Rumunjskoj, a slijedi i u Sloveniji te je samo nastavak na dosadašnje godišnje edukacije za sigurnost vozača u prometu.

Partner projekta je prijateljski portal pitajmamu.hr!