Foto: Infopunkt.tvZagrebački graonačelnik Milan Bandić sa zagrebačkim izaslanstvom provjerio je na blagdan Svih Svetih prometnu organizaciju.

Naime, Grad Zagreb je za svoje sugrađane, za jučerašnji i današnji dan,osigurao besplatan prijevoz autobusima na izravnim linijama prema većim gradskim grobljima: Kaptol-Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak i Dubrava – Miroševec, Dubec – Markovo Polje. Prilikom polaska javnim gradskim prijevozom prema zagrebačkom groblju Mirogoj, Bandić je pripomogao organizaciji prometa. Tijekom provjere prometne organizacije uočio je određene nedostatke pa je u nekoliko navrata sam pripomogao u organizaciji kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na polaznim mjestima  autobusnih linija ispred Zagrebačke katedrale na kaptolu.

Nakon stanke i jutarnje kave u Maloj Kavani na Trgu bana Jelačića, delegacija Grada Zagreba zaputila se prema Kaptolu gdje se gradonačelnik obratio okupljenim novinarima.
Bandić je povodom blagdana Svih Svetih istaknuo kako je ovo “dan kada su svi posebno osjećajni”.

“Prisjetimo se svih onih koji su zadužili grad i ovu zemlju te naših najmilijih”, rekao je Bandić.

[infopunkt 7389 2]

Bandić je posebno naglasio kako na današnji dan sve institucije rade svoj posao. Posebno se obratio i zahvalio svojim suradnicima, koji su ga pratili na obilasku
mirogojskog roblja, policiji, komunalnim i prometnim redarima te djelatnicima ZET-a.

“Sve funkcionira kao zagrebačka ura”,pohvalio se zagrebački gradonačelnik uoči kontrole prometne organizacje tj. autobusnih linija prema groblju Mirogoj.

Napomenuo je također kako je Grad Zagreb učinio sve kako bi ovaj dan svi građani proveli u miru i zadovoljstvu, a svoju ulogu vidi u provjeri organizacije ovog blagdana.

“Tu smo da vidimo da li sve štima. Vidite, ovo je ta tišina koja se čuje.”

infopunkt.tv

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here