foto: PRESSZagreb je sinoć uživao u izvornoj hrvatskoj bakinoj kuhinji te glazbi koja nas je odvela na zanimljivo putovanje Hrvatskom. Vrsna kuhinja s naših prostora i ugodan ambijent privukli su brojne posjetitelje koji su imali priliku uživati u odličnoj glazbi pravih tamburaških legendi Najboljih hrvatskih tamburaša.
Novu zvijezdu zagrebačkog noćnog života posjetila je i glazbenica Žanamari Lalić koja je oduševljeno izjavila : “Sviđa mi se koncept koji nudi Madison i drago mi je da je Zagreb dobio jedno ovakvo mjesto. Došla sam se malo opustiti u društvu prijatelja i isprobati pravu, domaću kuhinju i ugodno sam iznenađena! “
Bakina kuhinja restorana Madison i zvuci tambura Najboljih hrvatskih tamburaša privukli su i glumice Mariju Borić, Kostadinku Velkovsku, tv voditeljice Anu Radišić i Vjekoslavu Bah, glazbenika Damira Kedžu, radijskog voditelja Sašu Lozara, nogometaša Mathiasa Chagu i brojne druge.
Madison, nova zvijezda zagrebačke gastro i ponude zabave pravo je osvježenje, a gostima pruža višeosjetilno iskustvo prožeto domaćom kuhinjom s naših prostora pripremljenom prema receptima naših baka. U ugodnom ambijentu na više od 400 kvadrata, uz vrhunske delicije balkanske kuhinje, doživite nezaboravne trenutke uz vrsne glazbenike. Svake srijede zabavljat će vas Najbolji hrvatski tamburaši, glazbeni sastav Euroart rasplesati će sve generacije petkom uz zvuke domaćih i stranih hitova, a subotom nas čeka tamburaški sastav Unikat.