artOmat poziva sve kreativce da se prijave na natječaj za sudjelovanje na izložbeno-prodajnom programu 6. artOmat-a, koji će se održati u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma 16, Zagreb, od 16. do 23. prosinca 2015. godine.

Od samih početaka artOmat afirmira različite kategorije kreativnog izražavanja te valorizira izuzetnu kreativnost, likovni izričaj, umjetničke vještine, dizajnerska originalna te inovativna rješenja, koja rezultiraju statistički rijetkim, individualiziranim i originalnim proizvodima. Kao kreativna platforma, artOmat se strukturira kao dijalog, koji spaja različite kreativce i širu javnost, istovremeno afirmirajući personalni odnos između autora s jedne i publike s druge strane.

Povezujući različite dionike kreativne scene, artOmat afirmira heterogene aspekte kreativnog izražavanja kroz izložbeno-prodajni program na kojem se predstavlja preko 70 različitih autora, umjetnika, dizajnera i sl. iz Hrvatske i šire regije.
Natječaj je otvoren od 13. do 31. listopada 2015., a postupak prijave i ostale odrednice natječaja detaljno su objašnjene OVDJE.
Natječaj prati i animirani film studija U Šumi: https://youtu.be/wvwAL-bqSgc