Početna Događanja Advent u Maloj sceni

Advent u Maloj sceni

U kazalištu Mala scena pripremili su pravu adventsku poslasticu koja će ispuniti duh, glave i oči i vratiti sve one instrumente u orkestar koji nam još uvijek nedostaju!

Svakog vikenda, od četvrtka do nedjelje, počevši od 2. prosinca, povedite djecu u kazalištu Mala scena!

Čeka vas nova predstava za djecu od 5 godina naviše – „Velika tvornica riječi“ – predstava nastala po poznatoj istoimenoj slikovnici koja govori o prijateljstvu, važnosti iskrenosti i kako je sve moguće kad nismo sami i kad vjerujemo u ljubav! U ovoj dirljivoj priči glume fantastični mladi umjetnici predvođeni dvjema dobitnicama Nagrade hrvatskog glumišta ove godine – Bugom Marijom Šimić i Josipom Bilić! Predstavu prati čarobna glazba mladog skladatelja Borne Ercega, a posebna je u Hrvatskoj jer je možete pogledati i više puta – napravili smo, naime, tri predstave u jednoj! Svaki lik ispričat će vam priču iz svoje perspektive i saznat ćete nešto novo o zemlji Velike tvornice riječi i hrabrosti Fileasa, Oskara i Silve! Na našem rasporedu naznačeno je kada igra koja priča, za gledanje više priča dobijete i popust, a više o samoj predstavi možete pronaći ovdje: http://mala-scena.hr/home/predstave/velika-tvornica-rijeci.aspx .

Osim „Velike tvornice riječi“ čekaju vas i stari klasici koji dugo nisu igrali  poput „Čudaka Šumeka“ i „Iglice“, a nisu zaboravili ni najmlađe, od 18 mjeseci naviše – „Priča o svjetlu“ i „Priča o kotaču“ također su tu!

 

Program cijeloga maloscenskog adventa možete pronaći ovdje:

http://mala-scena.hr/home/program.aspx ,

a za više pitanja pišite nam na [email protected] .

 

Za ulaz na sve predstave Male scene odrasli iznad 13 godina moraju pokazati covid potvrde (covid potvrde uključuju cijepljenje i testiranje).