Grad Zrinskih i ove godine priprema zanimljiv adventski program za sve Čakovčane i posjetitelje, kojih je svake godine sve više, dok je sam program svake godine bogatiji.

advent-u-cakovcu-2015

Od 25. studenoga grad Čakovec će odisati jedinstvenim blagdanskim ugođajem i ponudom koja će obuhvatiti najkvalitetnije kontinentalne tradicijske domaće proizvode. Glazbeni nastupi, kreativne radionice, predstave za djecu i filmoteke i putopisna predavanja samo su dio zanimljivog programa koji je Čakovec pripremio za građane i posjetitelje. Osobita novost je Prvi međunarodni festival karikatura, koji će se premijerno predstaviti na Adventu u Čakovcu.

advent-u-cakovcu-2015_1

Kako bi ugođaj bio potpuniji, program Adventa proširit će se i u Atrij Starog grada. Na taj način želi se dodatno oživjeti Stari grad i prigodno urediti jedan od najljepših dijelova Čakovca.

„Iznimno smo ponosni na bogat program koji je Čakovec pripremio ove godine i kojim smo obuhvatili i Atrij Starog grada. Vjerujemo kako će turistička ponuda tijekom Adventa nadmašiti sva očekivanja i da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Hvala mojim vrijednim Čakovčanima koji su dali uistinu vrijedan doprinos adventskom programu i što ćemo na uistinu jedinstven način predstaviti naš grad.“, rekao je gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač.

advent-u-cakovcu-2015_4

Ovo je samo jedna u nizu manifestacija koje Grad Čakovec redovito priprema za građane i brojne posjetitelje. Veliku posjećenost bilježilo je Antunovsko proštenje, Porcijunkulovo, Jesenska rapsodija, Dan grada Čakovca i drugi događaji. Advent u Gradu Zrinskih tako će na najbolji način obilježiti kraj iznimno uspješne godine u Čakovcu.

Cjeloviti program Adventa bit će dostupan tijekom idućeg tjedna na web stranicama grada Čakovca.