Ako ste u potrazi za kvalitetnom sportskom odjećom i obućom i raspoloženi tijekom vikenda potegnuti do Outleta Sveta Helena moglo bi vam se isplatiti. U  Adidasovom dućanu  u Outletu Sveta Helena na sniženju se nudi odjeća i obuća urbanog stila, atraktivnih krojeva i kombinacija boja i uzoraka te udobnih materijala. Sve to zaokruženo je vrhunskom izradom.

trenirke Adidas

Veliki izbor ženskih, muških i dječjih tenisica oduševit će i najzahtjevnije kupce, a posebno se ističu klasični, ali i sportski modeli po outlet cijenama već od nevjerojatnih 199 kuna. Iako su tenisice osnova opreme svakog rekreativca i sportaša, a kvalitetan i pravilno odabran model će spriječiti eventualne ozljede, nikako se ne smije zanemariti ni sportska odjeća – majice, tajice, trenirke i jakne.

Kada je riječ o bojama bijela je upotpunjena ljubičastim, plavim i crvenim tonovima. Majice kratkih rukava mogu se tijekom vjetrovitih dana dobro kombinirati s jaknama i dugim hlačama, a kad se temperature popnu rekreativci će se odlučiti za kratke hlače ili tajice. Odjeća na sniženju nudi se već od 179 kuna.

trenirke Adidas

Od modnih dodataka crni ruksak je snižen za 100 kuna i trenutna cijena 199 kuna, a u ponudi su i znojnici, trake za kosu i slično.

Za sve nedoumice kupci mogu potražiti pomoć Outlet Sveta Helena Fashion Corneru.

tenisice i ruksak Adidas

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here