Valentinovo pred nama zaista će biti posebno. Na fenomenalan način, obilježit će ga i ikona glazbene scene, Zorica Kondža.

Splitska diva, koju je nepotrebno posebno predstavljati, 12.02.2020. zapjevati će u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Koncertom pod nazivom ‘Vrijeme ljubavi’, obilježit će trideset i pet godina fantastične glazbene karijere, a zajedno sa svojom vjernom publikom proslavit će i Valentinovo.

‘Prošlo je pet godina od prošle obljetnice, kada sam trideset godina karijere, proslavila isto u Lisinskom, a nekako su brzo prošle te godine. Želim ovu obljetnicu, ponovno okruniti na istoj pozornici.

Veseli me dolazak pred zagrebačku publiku u hram glazbe i druženje, kao i spomenuta proslava sa svojim kolegama, sa kojima sam snimila duete.

Ulaznica je ostalo još malo, stoga požurite po svoju, i vidimo se 12.02. na koncertu ‘Vrijeme ljubavi’ s početkom u 20h, u KD Vatroslav Lisinski!’, istaknula je ovom prigodom Zorica.

Od početaka u grupama Pirati, Novi dan i kasnije Stijene, svojim pjesmama obilježila je cijelo jedno vrijeme, a nezaboravne skladbe nastavljaju živjeti i dalje. Nastupila je na Dori i mnogim festivalima, osvojila bezbrojne nagrade, te priznanja publike i struke. Njezin jedinstveni vokal, priznat je i prepoznat diljem Europe. Tako je 1984. u Dresdenu, osvojila prvu nagradu stručnog žirija, a istu nagradu dobila je u Pragu, godinu kasnije.

Uz njene hitove poput, “Zar je voljeti grijeh”, “Ima jedan svijet”, “Najljepše je kad si tu”, “Tako lako”, “Ti si moj san”, “Molitva za tebe”, “Zauvijek”, “Sve je noćas protiv” i mnoge druge, žive stare ali i nove generacije.

Kondžin jedinstveni vokal, istovremeno prepun snage, ali i duboke emocije, uz nezaobilazni duh mediterana, osvojit će vas na koncertu iskrene romantike ‘Vrijeme ljubavi’.

Ne propustite stoga nastup Zorice Kondže u Lisinskom, srijeda 12.02. od 20 sati.

Svoje ulaznice potražite već danas na blagajnama KD Vatroslav Lisinski, ili na ulaznice.hr, po cijeni od 140, 160, 180 i 210kn.

Podsjetimo se kako je Zorica, 2015. godine održala nezaboravan koncert u Lisinskom, kojim je tada proslavila trideset godina karijere, uz iznimne glazbene goste, Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog, Nene Belana, Tomislava Bralića i Klape Intrade.

Upravo u spomenutom koncertu možete i danas uživati, na albumu ‘Zorica Kondža Live Lisinski‘, a pronaći će te ga u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, online na Hit Music Box, te u digitalnom obliku putem iTunesa i Deezera.