Talijanski Bari bio je ovog vikenda domaćin Europskog prvenstva u taekwondo-u za para sportaše. Ovo je do sada najveće održano para taekwondo natjecanje s prijavljenih gotovo 250 natjecatelja iz cijeloga svijeta. Velik je ovo događaj za sve natjecatelje i prilika da odmjere znanja i vještine sa sebi ravnopravnim sportašima iz cijelog svijeta budući da je natjecanje otvorenog tipa. Hrvatska je sudjelovala sa svojim nacionalnim timom, a članovi istog bili su sportaši iz Taekwondo kluba Čigra. U Bari su u pratnji trenera Danijela Bursaća otputovali Senada Halilčević i Domagoj Vujčić. Senada Halilčević je obranila titulu europske prvakinje, dok se Domagoj Vujčić za svoj nastup okitio brončanom medaljom, oboje u grupi P32.

Senada je prva sportašica u povijesti hrvatskog para taekwondoa koja je u nizu spojila tri velike medalje (dva europska i svjetsko zlato!) i obranila titulu europske prvakinje.
Osim Senade i Domagoja medalje za Hrvatsku još su osvojili Biserka Sambol i Mihael Močilac zlato, Mario Komorčec i Filip Cimaš srebro, te Petra Peti, Nina Malinovac i Ivan Mikulić bronca.

Ivan Mikulić prvi je hrvatski sportaš s invaliditetom koji je potvrdio svoj nastup na ljetnim paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine