Jesenski vozni red u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se od ponedjeljka, 2. rujna.
Primjenom jesenskog voznog reda u tramvajskom prometu ponovno se uspostavljaju linije 1 (Borongaj – Zapadni kolodvor) i 8 (Mihaljevac – Zapruđe), a u autobusnom prometu,  linija 114 (Ljubljanica – Prečko), dok će ostale linije prometovati pojačanim kapacitetima.

Novi vozni redovi bit će dostupni na početno krajnjim stajalištima i na www.zet.hr

* * * * *

Kontakt centar ZET-a od ponedjeljka, 2. rujna bit će pozivateljima još dostupniji, a sve aktualne informacije o prometu i uslugama moći će se dobiti radnim danom od 7.00 do 22.00 sata.
Aktualne informacije o prometu i uslugama mogu se dobiti radnim danom od 7.00 do 22.00 sata na broju 060 100 001 (cijena poziva s fiksne linije je 1.16 kuna/min, a s mobilne 2.36 kuna/min. PDV je uračunat).
Pohvale, prijedloge i prigovore operateri primaju na besplatnom broju 0800 200 060. Operator: HT d.d., Savska cesta 32, Zagreb.
– “Zadaća nam je biti što učinkovitiji, pružiti brzu i točnu informaciju pa ćemo zato dalje raditi na razvojnome trendu, s novim sadržajima i modelima informiranja putnika. U izvanrednim situacijama kao i tijekom većih posebnih prometnih regulacija, Kontakt centar će, sukladno i dosadašnjoj praksi, raditi i izvan uobičajenog radnog vremena“ – kazao je šef Ureda za odnose s javnošću, Tomislav Jurić.