Posjetite posao.hr. i otkrijte 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Auto klima Hrastinski traži Servisera auto-klime (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, stimulativna primanja te mogućnosti edukacija. Potrebna je stručna sprema KV ili SSS, poželjno iskustvo u radu, a kandidati s iskustvom na području dijagnostike auto klime imaju prednost. Prijavite se putem linka do 27.5.2024.

Leder & Schuh d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za njihovu HUMANIC trgovinu u City Center One West-u, Zagreb. Prednost imaju kandidati s trgovačkom školom i iskustvom u prodaji, ali to nije uvjet. Tvrtka nudi raznolike zadatke u međunarodnoj modnoj tvrtki, prijateljski tim, školovanje u digitalnoj akademiji te popuste za djelatnike i premije za ostvarene prodajne rezultate. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

Amrest Adria d.o.o. traži Djelatnike u restoranu brze prehrane (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudimo ugovor na neodređeno ili određeno, fleksibilno radno vrijeme, 2 slobodna dana tjedno, te mogućnost daljnjeg razvoja. Osigurana bruto plaća od 900,00€ s dodatnim bonusima, te dodatak na plaću za noćni rad, rad nedjeljom i praznicima. Prijavite se putem linka do 8.6.2024.

L’Oreal Adria d.o.o. / Kiehl’s traži Kiehl’s Savjetnike za njegu (m/ž) za svoju trgovinu u Zagrebu. Posao uključuje prodaju proizvoda, pružanje personaliziranih preporuka kupcima te vođenje brige o prodajnom mjestu. Traži se osoba s visokim nivoom znanja o proizvodima i uslugama, s komercijalnim pristupom i izvrsnim komunikacijskim vještinama. Prijavite se putem linka do 24.5.2024.

Digitalna vizitka traži Managera za prodaju digitalne vizitke (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje inbound i outbound prodaju. Nude se dodatna edukacija i stimulacijski bonusi. Potrebno je dobro poznavanje rada na računalu (MS Office, Excel, PowerPoint), a poželjno je iskustvo u telefonskoj prodaji i/ili prodaji sa SOHO korisnicima. Prijavite se putem linka do 25.5.2024.

Grande Comercio d.o.o. traži Zidare, Tesare i Pomoćne radnike u građevinarstvu (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje gradnju obiteljskih kuća. Nude se ugodno radno okruženje, poštivanje radnog vremena te vikendi slobodni. Plaća je od 1000 € do 2000 € neto. Potrebna je kvalificirana stručna sprema i jedna godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 29.5.2024.

Tifon d.o.o. traži kandidate za poziciju Gastro prodavača (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Posao uključuje prodaju naftnih derivata, pripremu i posluživanje hrane te brigu o urednosti prodajnog mjesta. Nudi se rad u dinamičnom okruženju, osigurana stručna osposobljavanja, mjesečni bonus i prigodne dodatke na plaću. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača/Specijalista za trčanje (m/ž) u Zagrebu – Westgate centru. Pruža redovitu isplatu plaća, bonuse, naknadu za prijevoz, mogućnost kupovine po povoljnijim cijenama, te brojne druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

Easy Asset Management d.o.o. zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. Poslodavac nudi stabilna primanja, edukacije, zanimljive i izazovne projekte te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 25.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!