Imati lijepu, njegovanu i zdravu kosu je predmet žudnje mnogih žena. Odlazak u omiljeni salon, svakako je na listi prioriteta kada je u pitanju održavanje postojane boje i pravilne njege. Ono što je jako bitno kada je u pitanju kućna njega, koju je također važno održavati – slušati savjete stručnjaka i frizera. Bez pravilne kućne njege, teško je postići željene rezultate.

Odabirom idealnih proizvoda te redovitim korištenjem određenih tretmana, štitimo i obnavljamo kosu, sve od vlasišta do vrhova. Ne treba zanemariti i redovito šišanje kako bi kosa uvijek bila svježa, zdrava  i podatna.

Odlazak u salon, trebao bi biti ritual u kojem svaki pojedinac uživa te mjesto na kojem je sva pažnja posvećena upravo vama.

Želite li u jednom danu s check liste prekrižiti kosu, depilaciju, manikuru i pedikuru, Kalmar je pravo mjesto za to. Kalmar tim će se potruditi nahraniti vašu kosu izvana i iznutra. Dio asortimana su i linije Kérastase luksuznih proizvodi za kosu: šamponi, regeneratori, maske, ulja i serumi, Kalmarovi stručnjaci znat će odabrati liniju prikladnu za tip kose svakog klijenta. Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran, tako da će svaki klijent dobiti vrhunsku uslugu. Također, ono u čemu se specijalno uživa u Kalmaru je Leonor Greyl, savršen opuštajuć te prije svega – prirodan brend te omiljen tretman mnogih dama, za vrijeme kojega čitavo tijelo u potpunosti uživa, a kosa izgleda zdravo, njegovano i glamurozno.

Sve proizvode moguće je kupiti u samom salonu, naravno uz razgovor i pitanja o svemu što vas zanima. Ono što treba je vjerovati u proces i biti strpljiv, što je ponekad najteže ali čim primijetite prve pozitivne rezultate, znat ćete da ste na dobrom putu.

Osim wellness tretmana za zdravlje i sjaj kose, Kalmar nudi i usluge manikure, pedikure i depilacije. Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.

Foto: Bojan Zibar i Impala Studio