Popularni Čola osjeća veliku odgovornost i radost zbog skorašnjeg koncerta u Areni Zagreb. Čola ništa ne prepušta slučaju i zato je okupio članove svog benda i organizirao glazbene probe u prekrasnom vojvođanskom Novom Sadu. Zdravka će pratiti bend od deset članova, a posebno za zagrebački nastup bendu će se pridružiti i gudači. Uživat ćemo u novim aranžmanima Zdravkovih hitova pripremanim samo za zagrebački koncert.

Bubnjari Dragoljuba Đuričića nekadašnjeg bubnjara popularne  makedonske grupe Leb i sol, dolaze u Zagreb kao specijalni gosti Zdravka Čolića. Nesumnjivo je da će vas ritam ovih bubnjara razgibati i da će kompletna dvorana plesati u ritmu bubnjeva, kao i svugdje gdje su ovi sjajni glazbenici do sada nastupili.

Zagrebačkoj publici Zdravko će uživo izvesti hitove sa svog najnovijeg albuma i jedva čeka reakciju zagrebačke publike na nove pjesme.

“Zagrebačka je publika vrlo izbirljiva, kvalitetna i teško je bilo kojem izvođaču napuniti bilo koji veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Posebice danas kad se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspjeh je tim veći ako se i ponovi, ja se nadam jednako dobrom i posjećenom koncertu kao što je to bilo 8.3.2009.”, poručuje  Zdravko Čolić.

Poznati šarmer i miljenik žena, osjeća veliku odgovornost baš prema ženama koje će biti u publici baš na Međunarodni dan žena.

“Od Zagreba su ljepše samo Zagrepčanke. Dosta sam vremena provodio u Zagrebu, i danas često dolazim pa mogu to potvrditi. Ako je samo djelomično točno da sam im drag i mio, smatram to velikim komplimentom. Moje zadovoljstvo nastupa u zagrebačkoj Areni tim je veće”- kazao je popularni Čola neposredno pred dolazak u Zagreb.

Veče ispunjeno hitovima koje svi znamo, bend sačinjen od vrhunskih glazbenika i iznenađenja koja organizator priprema za posjetitelje Zdravkovog koncerta jamstvo su vrhunskog koncerta. Dođite u zagrebačku Arenu, pjevajte i uživajte  uz vrhunskog zabavljača anđeoskog glasa.

Zdravko Čolić u Areni Zagreb, Međunarodni dan žena , 8.ožujak 2012. u 20 sati. Vidimo se.

Ulaznice za koncert u Areni Zagreb u prodaji su i mogu se kupiti po cijeni od 130 kuna za parter, mjesto na gornjoj tribini stoji  također 130 kuna. Cijena ulaznice na donjim  tribinama je 150 kuna. Mjesto na tribini uz Vip hospitality uslugu stajat će 250 kuna.

Ulaznice za veliki koncert  Zdravka Čolića u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here