Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

Tvrtka FACC Solutions Croatia d.o.o. traži Proizvodne radnike (m/ž) za različite pozicije u Jakovlju. Poslovi uključuju operacije poput pripreme površine, montaže, lakiranja, CNC obrade, skladišnih operacija i kontrole kvalitete. Kandidati će obavljati različite zadatke vezane uz proizvodnju komponenti za avioindustriju. Poželjno je iskustvo u sličnim industrijama i sposobnost timskog rada. Prijavite se putem linka do 27.4.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.


Nuklearna elektrana Krško d.o.o. traži 3 Tehničara za radiološki nadzor (m/ž). Posao obuhvaća nadzor kontaminacije, organizaciju radiološkog nadzora i zaštite te sudjelovanje u mjerama za smanjenje ozračenosti. Potrebna je 6/2 razina stručne spreme, 6 mjeseci radnog iskustva, aktivno znanje engleskog jezika i napredno poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

CIAK Grupa d.d traži Specijaliste saldakonti kupaca i dobavljača (m/ž). Posao obuhvaća evidentiranje ulaznih računa, komunikaciju s kupcima/dobavljačima te knjiženje računa. Potrebna je 6/2 razina stručne spreme, iskustvo u računovodstvu i napredno poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 29.4.2024.

TEB – Poslovno savjetovanje d.o.o. traži Savjetnika – urednika za područje poreza i računovodstva (m/ž). Posao uključuje predavanja na TEB-ovim edukacijama, savjetovanje klijenata, komunikaciju s klijentima i suradnicima te pisanje stručnih članaka i priručnika. Prijavite se putem linka do 6.5.2024.

Snacky Coffee j.d.o.o. / Caffe bar Koma traži Konobare (m/ž) za rad u Zagrebu, na lokaciji Zvonimirova 137. Iskustvo nije potrebno, ali je poželjno. Posao uključuje rad na šanku, posluživanje gostiju, naplaćivanje, pripremu napitaka i slično. Prijavite se putem linka do 3.5.2024.

Frizerski studio u centru Zagreba traži samostalnog Frizera (m/ž) s pet godina radnog iskustva. Nudimo odlična primanja, rad u dobro organiziranom timu, redovna usavršavanja i mogućnost napredovanja. Poželjne karakteristike su samostalnost i komunikativnost. Prijavite se putem linka do 7.5.2024.

MASS-light d.o.o. traži Prodajnog savjetnika – trgovca (m/ž) za rad u Zagrebu (Jankomir). Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, 1 godina radnog iskustva, osnovno znanje rada na računalu te komunikativnost i sposobnost razumijevanja potreba klijenata. Nude se dinamičan posao u uspješnom kolektivu, mogućnost rasta i napredovanja te stimulativna zarada. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

Fame Commerce d.o.o. traži Voditelja marketinga (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Posao uključuje sudjelovanje u izradi i provedbi marketing plana, kreiranje vizuala i sadržaja za društvene mreže te grafičku pripremu materijala za tisak, web i kampanje. Potrebno je minimalno 1 godinu iskustva, poznavanje digitalnog marketinga i rada u Adobe programima te izvrsna informatička pismenost. Prijavite se putem linka do 8.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!