Ljeto u Zagrebu polako, ali sigurno dostiže svoj vrhunac. No, s obzirom da sezona godišnjih odmora još uvijek nije službeno počela, Somersby se pobrinuo da svi oni koji još nisu stigli do mora, u uzavrelom gradu dožive pravo ljetno osvježenje.

U popularnom okupljalištu Zagrepčana, cafeu Velvet, održano je opuštajuće after work druženje uz omiljeni cider u Hrvatskoj. Uz ledeni Somersby u čitavoj paleti sočnih voćnih okusa jabuke, kruške, kupine i borovnice, posjetitelji su uživali i u najfinijim slatkim i slanim zalogajčićima proizašlim iz kreativne kuhinje Velveta. U tome su im se pridružili i brojni poznati:  Renata Sopek, Andrea Andrassy, Ana Begić Tahiri, Marija Borić, Mara Bratoš , Ante Vrban, Priska Thuring, DJ Marko Bucić (Vanillaz) te mnogi drugi.

DJ Ivona Kovacevic

Ugođaj je upotpunila DJ Ivona Kovačević sa zagrebačkog radija Yammat FM, koja je lounge ritmovima na terasu Velveta dovela ljeto u najboljem izdanju. Kombinacija osvježavajućeg Somersbyja, ukusne hrane i prelijepog ambijenta Dežmanovog prolaza ovo je druženje pretvorilo u najbolju moguću uvertiru za godišnje odmore.

 

Foto: Domagoj Kunić