Zagrebački Bliss studio za njegu lica i tijela novu je godinu započeo obogaćivanjem svoje ponude novim vrhunskim proizvodima i tretmanima. Visoko selektivni francuski kozmetički brend Carita odabrao je upravo zagrebački Bliss za jedini Carita i Decléor institut u regiji koji će u potpunosti biti u mogućnosti ispuniti i njegovati visoke standarde ovih prestižnih brendova.

Riječ je o jednoj od pet vodećih svjetskih kozmetika, vrhunskom Carita brendu međunarodne reputacije koji se sastoji od velikog broja proizvoda za njegu kože lica i tijela te njegu kose. U posljednjih 60 godina Carita je postao jedan od vodećih brendova u anti – aging njezi kože, a danas predstavlja jednu od pet vodećih kozmetičkih grupacija na svijetu koja je prisutna samo u najprestižnijim svjetskim centrima ljepote poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka.  Zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss studija za njegu lica i tijela, Jasminki Herceg, od sada su ovi visoko selektivni Carita proizvodi i tretmani dostupni i u Zagrebu.

CARITAMACHINE

”Budući da je kozmetička industrija vrlo dinamična i kontinuirano stvara novitete, tako i Bliss od svojih početaka prati svjetske trendove. Iznimno sam ponosna što je Bliss jedini u regiji uspio zadovoljiti visoke standarde za osnivanje instituta koji sada obuhvaća sve najučinkovitije i najbolje tretmane dostupne na tržištu. Postati ambasador ovih vrhunskih brendova i jedini Carita i Decléor institut u regiji je potvrda nivoa na kojem radimo zadnje dvije godine čime još jednom dokazujemo svoju vodeću poziciju na hrvatskom tržištu kozmetičkih proizvoda i usluga”, izjavila je Jasminka Herceg, vlasnica Bliss-a i prva Carita brand ambasadorica u Hrvatskoj.

Originalnost ovog visoko selektivnog brenda leži u savršenoj kombinaciji luksuza, ženstvenosti i vještina najboljih kozmetičkih stručnjaka ljepote, među kojima su sada i zlatne ruke Bliss tima koje su, morale proći niz stručnih edukacija i treninga. Naime, Carita predstavlja pojam za profinjenost i sofisticiranost, kako u suptilnim teksturama svojih proizvoda tako i u jedinstvenom konceptu rada.

Za nastanak ovog prestižnog brenda zaslužne su sestre Rosy i Maria Carita koje su davne 1945. svoje zanimanje, sa njege kose, proširile i na druge aspekte ženske ljepote. Naime, sestre Carita još su 1956. izmislile Fluid de Beute (fluid za ljepotu), preteču današnjih seruma za lice. Najpoznatiji i najuspješniji već šezdeset godina zasigurno je legendarni Fluide de Beute 14, hranjivo ulje za lice, kosu i tijelo koji simbolizira Caritin ultra-moderni pristup kozmetici, temeljen na konceptu globalne ljepote. Carita je jedini visoki selektivni profesionalni brend koji nudi jedinstvene tretmane njege i linije proizvoda bez obzira na dob i stanje kože te se sastoji od proizvoda za njegu kože lice i tijela, proizvoda za njegu tijela koji uključuju kupke, losione, kreme za prije i poslije sunčanja te kreme za njegu ruku.

Zahvaljujući ovim i drugim izuzetnim kozmetičkim i dermatološkim proizvodima dostupnima u zagrebačkom Bliss studiju, ali i bogatom iskustvu, zlatne ruke Bliss tima nastavljaju pomagati svima da zablistaju u svom punom sjaju, još uspješnije tretirajući sve neravnoteže i problematike kože proizvodima koji su dizajnirani upravo kako bi prirodnoj ljepoti pomogli da pobijedi bitku protiv vremena. Pomozite svojoj prirodnoj ljepoti da izađe na vidjelo izabravši ono najbolje za vas u širokoj ponudi profesionalnih tretmana i maloprodajnih proizvoda ovog visokog selektivnog kozmetičkog brenda dostupnih u Blissu, jedinom Carita i Decléor institutu u regiji.