Međunarodni sajam turizma Place2go ponovno će, osmu godinu zaredom, pružiti putnicima zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama. Sajam se održava od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb gdje se zbog velikog interesa „uselio“ prošle godine. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan!

Ove godine očekuje se i više od 180 izlagača i 15 000 posjetitelja koliko ih je bilo lani. Posjetitelje očekuju brojni interaktivni sadržaji i zanimljiva predavanja poznatih putopisaca te njihovi savjeti iz prve ruke. Svijet će se predstaviti Hrvatskoj, a Hrvatska svijetu nizom predstavljanja, promocija, radionica, predavanja i svega onoga što može privući znatiželjnog budućeg putnika. Sajam je to s dugom tradicijom na kojem se uči kako putovati, upoznaju se najljepše svjetske i hrvatske destinacije, upoznaje se kultura i gastronomija svijeta, saznaje se kako najlakše stići do odredišta i još mnogo toga. Sajam je sjajna prilika i za poslovnu suradnju. Posjetitelje očekuju i atraktivne nagradne igre, baš kao i delicije sa svih strana svijeta, sve u svrhu popularizacije putovanja bez obzira na to kamo se putuje.

Place2go jedna je od najboljih platformi za razmjenu iskustava, baš kao što je i potvrda Zagreba kao istinskog turističkog središta.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here