Stil, glamur, atmosfera ispunjena emocijama i veličanstveni nastupi riječi su koje najbolje opisuju spektakl u režiji regionalnog modnog multibrend koncepta Fashion&Friends koji je sinoć zavladao Zagrebom.

Večer u znaku svjetske mode mnoge je podsjetila na odvažne, urbane i cool modne kombinacije koje godinama upotpunjuju, kako regionalnu tako i hrvatsku modnu scenu. Osnovan 2007. godine, Fashion&Friends se tokom godina razvio u vodeći regionalni multibrend koncept s više od 30 maloprodajnih objekata u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Albaniji. Od samog nastanka, Fashion&Friends nudi puno više od same kupovine. Nezaobilazna modna adresa za osobe sa stilom pruža potpuni užitak u shoppingu, jednak onom koji bi potrošači iskusili u prodavaonicama nekih od svjetskih metropola. A upravo brendovi poput Diesel, Replay, HUGO, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess, Steve Madden, Versace Jeans, Love Moschino i mnogih drugih dio su modne priče Fashion Company grupacije koju s veseljem očekujemo.

Zagrebačka večer u potpunosti je bila podređena istinskom uživanju u modnim trendovima i modnom stvaranju u kojem su uživali i brojni poznati među kojima su bili i Iva Radić, Nika Turković, Damir Kedžo, Nikolina Pišek, Ivanka Mazurkijević, Joško Lokas, Filip Rudan, Olja Vori, Mirna Maras, Marijana Batinić, Lucija Lungomer, Anita Dujić i mnogi drugi.

Stilska simbioza nezamisliva je bez umjetnosti, a upravo glazbene zvijezde poput Severine i Igora Panića, poznatijeg pod pseudonimom Nucci dali su ovom modnom spektaklu posebnu notu.

Ambasador Fashion&Friends brenda Severina već godinama oblikuje trendove, ne samo na glazbenom nebu, već je inspiracija mnogima svojim autentičnim modnim stilom što je rezultiralo Fashion&Friends suradnjom mnogih prijašnji, ali i narednih modnih sezona. Ovaj poseban događaj bio je svojevrsna modna pista nadolazećih proljetnih trendova budući da su mnogi uzvanici za svoje outfite odabrali upravo najnovije komade iz kolekcija Fashion&Friends brendova.

Tijekom proteklih 17 godina, Fashion&Friends postao je prepoznatljiv po modnim događanjima koja pomiču granice inovativnosti i kreativnosti, bez jasne razlike gdje prestaje moda, a počinje umjetnost. Sve neodoljive brendove i još mnogo više pronađite na jednom mjestu u FASHION&FRIENDS  trgovinama i online putem fashionandfriends.com kao i u istoimenoj aplikaciji.