Od 5. do 20. rujna, Zagrepčani će u dva navrata te ukupno 11 dana imati priliku razveseliti gurmane u sebi. Osim Food Film Festivala, koji od 11. do 20. rujna stiže na Zrinjevac, tek jedno križanje dalje – na Strossmayerovu trgu – 5. i 6. rujna održat će se ZZZagreb Food Festival.

Za razliku od “filmskog” food festivala, “Zagrabi, Zagrebi Zagreb Food Festival” posjetiteljima će ponuditi neka od najboljih zagrebačkih jela i to u suradnji s nekoliko renomiranih chefova iz poznatih zagrebačkih restorana poput Time Restaurant&Bara, Hole in One puba, Binimota, Burger bara i dr.

Festival će ponuditi preko 10 različitih specijaliteta, među možemo izdvojiti specijalitete od janjećeg i svinjskog mesa na grilu, sushi menije, ramena i druge azijske fuzijske specijalitete, bun sendviče, BBQ Pulled pork sendviče te mnoge druge ukusne specijalitete.

Organizatori su mislili i na najmlađe pa će tako u posebnom kutku za djecu osigurati bojanke s motivima najpoznatijih zagrebačkih znamenitosti poput Katedrale, Manduševca, bana Josipa Jelačića, Tomislavovog trga, kule Lotrščak, Šestinskog kišobrana i dr.

Posjetitelji će bonove za kozumaciju hrane kupovati na za to dva predviđena punkta. Nekolicina kupona imati će foliju koja nakon što se ostruže osigurava eventualni dobitak u obliku poklona sponzora i partnera festivala, poput ručka za dvoje u restoranu Time, butelje vrhunskog vina, paket piva i sl.

Festival oba dana svoja vrata otvara točno u 12h, na znak gričkog topa i ostaje otvoren sve do 21h.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here