Komentari i reakcije obožavatelja na koncert u splitskom CineStaru, poput „Neočekivano, zabavno, potpuno novo, fantastično, najbolje ikad, ogroman trud“, te mnogi drugi komplimenti, dečkima iz grupe su samo poticaj za dalje i pokazatelj da su na dobrom putu jer je njihov rad, definitivno prepoznat od strane publike, a to je i ono najbitnije.

Naime, u CineStaru u Jockeru, održan je live 3D spektakl grupe Pravila igre, okupivši brojne obožavatelje koji su uživali u svakom trenutku koncerta. Dečki su zapalili sve prisutne svojom izvedbom za koju su pokupili brojne ovacije, a iznenađenja i pozitivne energije, nije nedostajalo.

Prepuna dvorana, osmijesi, maštovita produkcija i specijalni efekti, bez daha su ostavili sve prisutne. Publika je imala priliku uživati u posebnom i nikad viđenom, audio – vizualnom događaju i iskustvu koje se pamti, te koji je jednako tako nadmašio sva očekivanja.

Kakav je osjećaj nastupati u kino dvoranama diljem Hrvatske? Koja je razlika u usporedbi s ostalim dvoranama?

Definitivno nešto posebno i drugačije. Vidjeti kino dvoranu iz druge perspektive jako je cool osjećaj, a zvuk i akustika su nevjerojatni. Nama kao izvođačima to je definitivno jedan odmak od klasičnih koncerata i svakako je jedno od zanimljivijih i dinamičnijih iskustava.

Koje vam je najljepše iskustvo s turneje, a postoji li neko kojega se nećete rado sjećati?

Najljepši trenuci su oni u kojima publika zaboravi da je u kino dvorani, pa se ustane i krene plesati. U tom trenu znamo da smo napravili dobar show i na pravi način prenijeli ljubavi i energiju.

Lošim trenucima ovdje jednostavno nije bilo mjesta jer je sve bilo savršeno.

 

 

Vaša publiku u većem broju čini ženska populacija i to uglavnom mlađa, jeste li ikada imali neko čudno iskustvo ili situaciju s obzirom na to?

Nama kao muškom bendu to itekako godi, a na koncertima se uvijek dogodi nešto simpatično i slatko. Bilo je tu svega, od potpisivanja na određene “privatnije” dijelove tijela, do poklona te iznenadnih dolazaka ispred stanova. Neki od nas čak imaju pozamašnu kolekciju ženskih odjevnih predmeta kod kuće ha ha ha ….

U par riječi, koja je vaša poruka koju odašiljete mladima, pogotovo danas kada društvene mreže imaju velik utjecaj na njih?

Ljubav je ta koja pokreće svijet. Iz tog razloga sve naše pjesme su ljubavne tematike. Također, mladima savjetujemo da budu marljivi i da budu “svoji” čime god se bavili. Prije ili kasnije trud se isplati, a ako ste marljivi ostaje neizbrisivi trag.

Koji su vam sljedeći planovi nakon turneje i bi li je ponovili?

Već opasno razmišljamo da bi turneju širili na druge gradove u kojima ima kino dvorana. Jednostavno smo toliko oduševljeni reakcijama publike da bi bilo šteta da ovu priču ne vidi što više ljudi.

Što se tiče drugih planova, tu je svakako rad na našim novim pjesmama. Još malo pa krećemo u studio i snimamo naš treći album. Uz to, rad na našoj inozemnoj karijeri. Veselimo se danima ispred sebe.

Nakon Splita, slijedi Varaždin i na kraju Zagreb. Ne propustite ovu posebnu priliku u svome gradu i već danas nabavite ulaznice za nekoga tko vam je drag i zajedno s momcima iz grupe, stvarajte uspomene.

Ulaznice za koncert u Varaždinu, po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim ili online na linku: ULAZNICE.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here