Ako se spremate za veliki shopping uoči uskrsnih blagdana razmislite o Westgateu kao destinaciji u petak ili subotu navečer. Na Late Night Shoppingu popusti su vrlo poticajni – za odjeću do 70 posto, za knjige, odnosno sva strana izdanja u Ljevaku od 50 do 75 posto, slatkiši u Deliiiciji do 70 posto, a ako kupite jedan Schiesserov proizvod sljedeća tri dobivate samo za kunu.

Nakon otvaranja gradskih shopping centara i gužvi možemo još više cijeniti zadivljujuću veličinu Westgatea. U njemu je dovoljno prostora i za shopping, i za predah. A u tom predahu razveseliti može činjenica što su pojedini lokali prepolovili cijenu pića. Također, u steakhouseu Nook ne samo piće, nego i hrana dobivaju se s popustom od 50 posto.

Za one koji više brinu o blagdanskom stolu, nego o odjeći, knjigama i slatkišima – Mercator u Westgateu daje popust od 10 posto potrošite li kod njih više od 200 kuna. Ne čini se puno, ali kada se zbroji šunkica, piće i još ponešto, prije nego trepnete ostat ćete bez tisuću kuna a tada bi vam moglo biti drago što ste uštedjeli barem 100.

Late Night Shopping trajat će u 22. i 23. travnja od 18 do 24 sata te na Uskrsni ponedjeljak od 18 do 21 sat. Inače, na Uskrsni ponedjeljak Westgate će raditi već od 10 ujutro.

Late Night Shopping

1 Komentar